COB LED strips

Her finder du vores udvalg af COB LED strips - selvfølgelig i allerbedste kvalitet! Alle vores COB strips er 24V og er et godt valg til at få hele rummet lyst op.

COB LED strips

COB strips er super god belysning til at lyse et helt rum op med. COB LED båndet kan påsættes mere eller mindre alle materialer og overflader. Du kan også montere det i en alu profil skinne for flot finish og længere holdbarhed. Se vores alu profil skinner her. Alle vores COB LED bånd er 24V.

Hvad er COB?

COB står for Chip-On-Board, og er egentlig blot en række LED chips tæt pakket sammen. De er så tæt pakket sammen at man får fornemmelsen af at det er én lang lysstribe. Dette står i kontrast til almindelig LED bånd, hvor man kan se et mellemrum mellem hver lysdiode. Fordelen ved COB LED lysbånd er derfor at man ikke får punktvis belysning, men en mere konstant og jævn belysning på en given genstand eller i et rum.

I og med COB bånd er spot fri LED bånd har dette en effekt på lysspredningen. Almindelige LED lysbånd har en udstrålingsvinkel på omkring 110 grader, mens COB strips har en udstrålingsvinkel på omkring 180 grader. Dette betyder, at COB LED bånd er meget bedre til at lyse hele rummet op end almindelige LED bånd er.

Vores COB LED strips er lette at bruge med et presse stik. På den måde kan du forbinde flere COB strips uden at skulle lode ledningerne. Se og find det rette presse stik til COB strips.

COB CCT LED strips

CCT står for color control temperature. Det betyder, at du med COB CCT LED strips kan kontrollere lysfarven. COB CCT kaldes også ofte for dimtone eller dim to warm, som igen refererer til funktionen at dæmpe lystonen. Dimtone er en god løsning for dig, som ønsker et jævnt og kraftigt lys, men som også kan dæmpes og ændre lysfarve via en fjernbetjening.

COB LED strips ZigBee

I et moderne og smart hjem findes en lang række forskellige enheder der er koblet på samme system. Det ses blandt andet som Apple Homekit eller Google Home, hvor smarte enheder og lys er synkroniseret. Enhederne kan tale sammen ved hjælp af ZigBee. Hos SunFlux tilbyder vi COB lydbånd som kan kobles op på dit Smart Home. På den måde kan du trådløst kontrollere lyset i LED båndet ved hjælp af en Smart enhed.

Hvilken strømforsyning skal jeg bruge til COB LED bånd?

LED strips får strøm fra en driver/strømforsyning, derfor skal du huske at bestille sådan en med.

For at finde ud af hvilken strømforsyning du skal bruge til COB strips, skal du kigge på den ønskede LED bånds forbrug af Watt.

Herefter findes der en simpel formel til beregning af passende strømforsyning:

Antal Watt pr. meter den ønskede LED bånd bruger x Antal meter LED båndet skal være = Passende strømforsyning

Eksempel:

Du har fundet det COB bånd du skal bruge, som har et forbrug på 3,6 Watt pr. meter. Dertil vil du gerne have at LED strippen har en længde på 5 meter. Dermed bliver beregningen for passende strømforsyning:

3,6 x 5 = 18W strømforsyning.

Du kan finde denne rette strømforsyning i vores udvalg.

Bliv klogere på LED strips, læs her: LED strips | Alt du bør vide om LED strips og bånd

Se her for vores udvalg af LED strips