Citrus Focus gødning 300mL

59,00 kr.

Varenr.: 28148

Citrus Focus er en specialdesignet gødning, der sikrer frodige og frugtbare citrus træer. Formuleret med mineralsalte, organiske plantesyrer og tang ekstrakter, er den ideel for citrusplanter i potter og containere

Beskrivelse

Citrus Focus – Citrus gødning

For frodige, grønne og vitale citrus træer.

Stimulerer intens blomstring og sikrer en rig frugtsætning.

Citrus Focus er nøje designet for at sikre den bedste vækst og frugtproduktion for alle typer af citrusplanter. Med en nøje sammensat formel af essentielle næringsstoffer, er den skabt på basis af rene mineralsalte kombineret med avancerede organiske plantesyrer.

Dertil er den forstærket med højkoncentrerede ekstrakter af tang, hvilket sikrer optimal næring. Den indeholder absolut ingen urea. Citrus Focus flydende gødning er særligt velegnet for planter i potter og containere, der typisk har begrænset dyrkningsmedium til rådighed pr. plante.

Citrus Focus indeholder:

  • En afbalanceret næringsopløsning for alle citrusplanter i alle vækstfaser.
  • Ideel for alle citrus træer (appelsiner, citroner, mandariner, tangeriner, grapefrugter og lime) i beholdere, i drivhuset eller orangeriet.
  • Indeholder høje niveauer af humiske og fulviske syrer for at øge og opretholde jordens frugtbarhed.
  • Specielt afbalanceret formulering

 

Brug af Citrus Focus er nemt.

Bland blot 10 ml gødning pr. 1 liter rent vand, og tilfør planterne ved hver vanding i vækstsæsonen. Hvis bladene er blege og gule, skal du øge gødningsfrekvensen eller styrken.

EAN5710777281483

Yderligere information

Vægt0,35 kg
Brand

Growth Technology