Indbygningsspot dæmpbar

Dæmpbare LED spots gør det nemt at få en hyggelig belysning i din stue. Let at installer i isolering eller i udhæng på dit hus. Alle vores indbygningsspot er godkendt til montering direkte i isolering uden brug af safebox. Mange af vores indbygningsspot er også dæmpbare så du kan tilpasse lyset til lige nøjagtig det du har behov for.

Spar 5%
Børstet Aluminium indbygningsspot
Vejl. pris DKK 86,15
Fra DKK 81,84 inkl. moms
DKK 65,47 ekskl. moms
Spar 6%
Hvid Indbygningsspot
Vejl. pris DKK 86,15
Fra DKK 80,98 inkl. moms
DKK 64,78 ekskl. moms
Spar 12%
Indbygningsspot GU10 Kobber
Vejl. pris DKK 87,00
Fra DKK 76,56 inkl. moms
DKK 61,25 ekskl. moms
Spar 10%
Indbygningsspot GU10 Messing
Vejl. pris DKK 87,00
Fra DKK 78,30 inkl. moms
DKK 62,64 ekskl. moms
Spar 14%
Sort Indbygningsspot
Vejl. pris DKK 95,50
Fra DKK 82,13 inkl. moms
DKK 65,70 ekskl. moms

Dæmpbare indbygningspots er perfekt til det meste

Med dæmpbare indbygningspots har du selv kontrol over lysstyrken og kan dermed selv justere lyset, så det passer til lige netop dit behov. Dette gør de dæmpbare spots ideelle til mere eller mindre alle rum, men særligt køkkenet. I køkkenet er der ofte brug for god arbejdslys, men også behov for muligheden i at dæmpe lyset så det passer til en hyggelig middag. 

Vi understøtter de mest gængse lysdæmpere eksempelvis LK (Lauritz Knudsen).

De matte udgaver af vores indbygningspots kan også sagtens anvendes udenfor. På den måde kan du også skabe en hyggelig belysning i husets udhæng. Vær opmærksom på at du ved montering af indbygningspots i fliser eller andre bunde undendørs bør vælge en vandtæt udgave. Sådan sikrer du at de kan holde til den nedfaldne regn eller andet nedbør. 

Alle vores indbygningsspot er godkendt til montering direkte i isolering uden brug af safebox. Mange af vores indbygningsspot er også dæmpbare så du kan tilpasse lyset til lige nøjagtig det du har behov for.

Se hele vores store udvalg af LED spots til indbygning her, og bestil online hos SunFlux.dk i dag!

 

Kontakt

Er du i tvivl hvilken indbygningsspot du skal vælge, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!