Find 1-faset skinnesystem og tilbehør her

I denne kategori finder du vores sortiment af 1-fasede skinner. 1 fasede skinnesystemer bruges mest i private hjem. 1 Fasede strømskinner er et udbredt og populært valg, da de er nemme at sætte op og fleksible i forhold til individuelle behov og ønsker. 1F UNO Track/SLV skinnesystem er også velegnet til mindre butikker, showrooms, udstillinger, mf.

1 Faset skinnesystem 230V

I denne kategori finder du vores sortiment af 1-fasede skinner. 1 fasede skinnesystemer bruges mest i private hjem. 1 Fasede strømskinner er et udbredt og populært valg, da de er nemme at sætte op og fleksible i forhold til individuelle behov og ønsker. 1F UNO Track/SLV skinnesystem er også velegnet til mindre butikker, showrooms, udstillinger, mf.

De fleste har kun behov for en enkelt lige skinne (1, 2 eller 3 meter) til deres lamper eller spots.
Til dette formål, skal man bruge:

1 stk. strømskinne
1 stk. tilslutningsstykke
1 stk. endestykke
1 stk. pendeladapter pr. lampe (ikke ved spot)

Hvis du ønsker spotbelysning, skal du vælge LED spots, som passer til UNO Track/SLV strømskinner.

Flere skinner samlet med vinkler, t-stykker og/eller kryds:
Hvis flere skinner skal sættes samme med vinkler, t-stykker eller kryds, skal man sikrer sig at man vælger de rigtige dele for at de passer korrekt sammen.

Skinner og tilbehør skal og kan kun sættes sammen på en måde, da fase, nul og jord lederne altid skal have korrekt forbindelse med hinanden igennem vinkler, t-stykker osv. Den side hvor jorden har forbindelse er vist på skinnerne i form af en lille fordybning/rille langs med skinnen. Denne fordybning/rille går også igen på tilslutninger, vinkler og t-stykker. Når skinner og tilbehør sættes sammen skal disse fordybninger/riller være på samme side for at sikre korrekt forbindelse. Den eneste undtagelse er endestykket som passer i begge ender af en skinne uanset hvordan den vender.

Opsætning af strømskinner

Opsætning af skinner foregår ved at skrue skinnerne direkte op på loftet. Der er huller i skinnen til dette formål, men man kan også selv bore huller med et metal-bor – hvis der er behov for det. Husk at undersøg i hvilken ende tilslutningsstykke skal sidde, før du sætter skinnen op, så du undgår at få vendt skinnen forkert.

OBS: Hvis man ønsker at kunne “glide” pendeladaptere eller spots hen over skruerne, der fastholder skinnesystemet i loftet, så kan det kan kun lade sige gøre, hvis man anskaffer sig små flade undersænkede skruer og selv undersænker hullerne i strømskinnerne inden montage.