Hus & Have

Udendørs belysning til både hus og have. Her finder du vægbelysning, spots og pullerter til haven. Salg til private samt erhverv.

Udendørsbelysning til private og erhverv.

Enhver have har brug for udendørs belysning, hvis man ønsker at den skal være et hyggeligt sted at opholde sig. Udendørsbelysning fås i mange udformninger, og der er derfor adskillige valide tilgange, til hvordan du får det bedste lys i din have. Men hvilken type af lys du ar brug for, kommer også meget an på hvad dine belysningsmæssige mål er. Skal din have oplyses kraftigt, så du kan arbejder på projekter i den, også selvom solen er gået ned? Eller skal du have noget svagt og hyggeligt belysning så du kan nyde en hyggelig kop te om aftenen?

Hvis det du leder efter er kraftig belysning, til for eksempel at arbejde og bygge i din have, giver det rigtigt god mening med en arbejdslampe eller projektør. Vores arbejdslamper og projektøre er helt i topklasse, når det kommer til mængden af lys pr. watt, de er nemlig nogle af markeds mest effektive arbejdslamper! Du går altså ikke helt galt i byen hvis du køber en effektiv SunFlux arbejdslampe!

Hvis det derimod var det mere hyggelige lys du er på udkig efter, er din muligheder lidt bredere. Vi har nemlig mange forskellige typer af lamper, der alle er fantastiske til dette formål. Et godt og klassik valg ville være en lyskæde. Lyskæder er ikke kun noget der høre til til julen, men kan faktisk bruges året rundt! VI tilbyder lyskæder af flere forskellige varianter, både de normale fyldt med små LED-dioder, men også vores mere specielle E27 lyskæde. Med disse lyskæder kan du helt selv vælge, hvilke pærer der skal i, og på den måde hvilket lys du vil få. Her kan du blandt andet vælge glødpærer-lignede LED-pærer, for at få noget ekstremt hyggeligt lys, eller nogle farvede pærer hvis det skal være mere festligt. Farvet belysning løfter nemlig feststemningen og hyggen.

Endnu flere muligheder er der dog! Ledningsfri lamper kan nemlig også være en virkelig god og særdeles nem belysningsløsning. Ledningsfri eller trådløse lamper eller alle batteridrevne hvilket betyder at du kan tage dem med rundt. Dette er især smart hvis du vil have aftenlys til dit havebord, men der ikke er nogle nemt tilgængelige stikkontakter i nærheden. En ledningsfri lampe kan oplades indenfor, og så tages med ud til havebordet, hvis der skal nydes en sen have aftensmad i hyggeligt oplyste omgivelser. Vores trådløse lamper fås i flere designs og størrelser, og mange af dem en endda med usb-c opladning!

Du bør altså tilføj belysning udendørs til din have, så du også kan nyde den efter mørkets frembryd. Her i denne kategori finder du belysning til ydersiden af huset som kan give liv til haven og indkørslen. Du finder blandt andet vægspots, indbygningslamper og væglamper. Derudover finder du også belysning til haven i form af pullerter. Udendørsbelysning kan benyttes næsten alle steder, blandt andet kan det benyttes i haven, drivhuset, indkørslen osv.

Ellers har vi også LED strips til udendørs brug, både i 24V og 230V.

Kontakt

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!