230V LED Strips

Her finder du vores udvalg af LED bånd 230V - selvfølgelig i allerbedste kvalitet! Vores 230V LED bånd er vandtæt og et godt valg til byggelys på byggepladsen eller som hyggelig belysning til en havefest eller restaurant - Kun fantasien sætter grænserne.

LED bånd 230V

230V LED bånd kan bruges både indendørs og udendørs da det er vandtæt IP67 LED strips. LED lysbåndet kan dermed være den helt perfekte belysning til en havefest, garagen eller restauranten m. fl. Lumen LED strip 230V kan med direkte tilslutning til 230V kobles direkte til en stikkontakt eller lampeudtag.

LED lysbånd til byggeplads

LED bånd 230V er helt ideel som byggelys på byggepladsen. Lysbåndet er nemt at rulle ud og ind og sparer dig for meget tid. På grund af LED båndets fleksibilitet, er det nemt at hænge op, sætte rundt omkring hjørner eller lade det hænge som guirlander. Båndet optimerer byggepladsens orienteringslys og skaber således de bedste forudsætninger for minimering af arbejdsulykker.

LED båndet leveres i 50 meter, som er rullet op på en tromle. Hele båndet lyser via en strømtilslutning direkte uden LED driver. Den er lavet i kraftig silikone hvilket gør den ekstra hårdfør. Dertil er vores 230V LED lysbånd også vandtæt med en IP67, hvilket gør den egnet til indendørs såvel som til udendørs brug.

Hvis du har brug for LED belysning der kun er 12V eller 24V kan du også finde det i vores sortiment. Se hele vores udvalg af LED strips her.

Bliv kloger på LED strips, læs her: LED strips | Alt du bør vide om LED strips og bånd

Se her for vores udvalg af LED strips