Indbygningsspot sort

Her finder du indbygningsspots til ude og inde som er malet sort, både med GU10 spot, og med indbygget LED lyskilde. Alle vores indbygningsspot er godkendt til montering direkte i isolering uden brug af safebox. Mange af vores indbygningsspot er også dæmpbare så du kan tilpasse lyset til lige nøjagtig det du har behov for.

Navn (A-Z)
Frontring for SunFlux indbygningsspot sort udendørs Frontring for SunFlux indbygningsspot sort udendørs
03273
 
DKK 37,00 / STK inkl. moms
DKK 29,60 ekskl. moms
Mat Sort GU10 Indbygningsspot for ude & inde Mat Sort GU10 Indbygningsspot for ude & inde
Sort Indbygningsspot
 
DKK 95,50 inkl. moms
DKK 76,40 ekskl. moms
Sort indbygningsspot med dæmpbar GU10 LED lyskilde 60gr. Sort indbygningsspot med dæmpbar GU10 LED lyskilde 60gr.
03283
 
DKK 169,00 / STK inkl. moms
DKK 135,20 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Sorte indbygningsspots skaber kontrast og dynamik både inde og ude

En sort indbygningsspot som installeres i et lyst loft, skaber et fantastisk dynamik og er med til at bryde i et ellers overvejende hvidt rum. Med SunFlux's serie af sorte LED loftspots, får du en meget stilren og fantastisk flot sort indbygningspot, hvor GU10 lyskildens monteringsfjedre er skjult inde i lampen.

De sorte GU10 spotlamper fra SunFlux er behandlet med vejrbestandig overflade, så disse lamper kan bruges både indendørs såvel som udendørs. Spotten passer perfekt i et udhæng på huset eller garagen, hvor de ved indbygning giver en elegant belysningsløsning, som holder sig flot i rigtig mange år.

Alle vores indbygningspots er godkendt til installering og montering direkte i isolering, og Du kan derfor trygt placere dem nærmest hvor som helst!  Se hele vores store udvalg af LED spots til indbygning, og bestil online hos SunFlux.dk i dag!

 

Kontakt

Er du i tvivl hvilken sorte indbygningsspot du skal vælge, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!