Indbygningsspot sort

Her finder du indbygningsspots til ude og inde som er malet sort, både med GU10 spot, og med indbygget LED lyskilde. Alle vores indbygningsspot er godkendt til montering direkte i isolering uden brug af safebox. Mange af vores indbygningsspot er også dæmpbare så du kan tilpasse lyset til lige nøjagtig det du har behov for.

03437
 
DKK 237,00 / STK inkl. moms
DKK 189,60 ekskl. moms
03273
 
DKK 37,00 / STK inkl. moms
DKK 29,60 ekskl. moms
Spar 14%
Sort Indbygningsspot
Vejl. pris DKK 95,50
Fra DKK 82,13 inkl. moms
DKK 65,70 ekskl. moms

Sorte indbygningsspots skaber kontrast og dynamik både inde og ude

En sort indbygningsspot som installeres i et lyst loft, skaber et fantastisk dynamik og er med til at bryde i et ellers overvejende hvidt rum. Med SunFlux's serie af sorte LED loftspots, får du en meget stilren og fantastisk flot sort indbygningspot, hvor GU10 lyskildens monteringsfjedre er skjult inde i lampen.

De sorte GU10 spotlamper fra SunFlux er behandlet med vejrbestandig overflade, så disse lamper kan bruges både indendørs såvel som udendørs. Spotten passer perfekt i et udhæng på huset eller garagen, hvor de ved indbygning giver en elegant belysningsløsning, som holder sig flot i rigtig mange år.

Alle vores indbygningspots er godkendt til installering og montering direkte i isolering, og Du kan derfor trygt placere dem nærmest hvor som helst!  Se hele vores store udvalg af LED spots til indbygning her, og bestil online hos SunFlux.dk i dag!

 

Kontakt

Er du i tvivl hvilken indbygningsspot du skal vælge, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!