Indbygningsspot messing

Her finder du indbygningsspots til ude og inde som er malet messing look, både med GU10 spot, og med indbygget LED lyskilde. Alle vores indbygningsspot er godkendt til montering direkte i isolering uden brug af safebox. Mange af vores indbygningsspot er også dæmpbare så du kan tilpasse lyset til lige nøjagtig det du har behov for.

03274
 
DKK 19,70 / STK inkl. moms
DKK 15,76 ekskl. moms
03268
 
DKK 37,00 / STK inkl. moms
DKK 29,60 ekskl. moms
Spar 10%
Indbygningsspot GU10 Messing
Vejl. pris DKK 87,00
Fra DKK 78,30 inkl. moms
DKK 62,64 ekskl. moms

Indbygningsspots i messing look

Messing er blevet meget populær i danskernes hjem de seneste år, og brug af farven til indbygningspots er ingen undtagelse. De skaber en smuk dynamisk kontrast til et overvejende hvidt rum og er derfor oplagt at bruge i køkkenet, stuen eller i din forretning.

Det elegante messing look kan fåes i både mat og blank, men passer begge ind i det moderne hjem. Den matte udgave kan bruges både indendørs og udendørs, og kan derfor sagtens blive installeret i udhænget eller andre vejrudfordret steder. Den blanke udgave anbefales derimod at anvendes udelukkende indenfor, for at beskytte den bedst muligt mod irring.

Alle vores indbygningsspot er godkendt til montering direkte i isolering uden brug af safebox. Mange af vores indbygningsspot er også dæmpbare så du kan tilpasse lyset til lige nøjagtig det du har behov for.

Se hele vores store udvalg af LED spots til indbygning her, og bestil online hos SunFlux.dk i dag!

 

Kontakt

Er du i tvivl hvilken indbygningsspot du skal vælge, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!