GX53 Sokkel (230V)

GX53 LED dæmpbar pærer, for GX53 fatninger

Kender du en GX53 fatning/lyskilde?

GX53 LED pære – super flad og meget sparsommelig lyskilde

GX53 LED pæreren er opbygningsmæssigt lig andre GX53-lyskilder og kan fungere som fuldværdig erstatning for f.eks. GX53 kompaktlysstofrør. Med en afstand på 53 mm mellem soklens to kontaktdele, kan man roligt kalde GX53 fatningen for en kæmpe blandt lyskilde fatninger. Dog er GX53 LED-pæreren fra SunFlux noget mindre i højden. Med en diameter på 75 mm og en højde på 25 mm er GX53 LED-pæreren uden tvivl en meget flad lyskilde, der egner sig perfekt til indbygningslamper og indendørs også kan anvendes i åbne lamper og møbler. Sætter man en GX53 LED-pærer udendørs, skal den af sikkerhedsgrunde beskyttes med et beskyttelsesglas.

Fordele ved GX53 LED pærer:

Ikke bare den flade bygningsform af GX53 LED pæreren gør den forudbestemt til at indsættes i indbygnings lamper, men også deres lave varmeudvikling. I modsætning til glødepærer der kun omdanner 5 % af energien til lys og resten til varme, kan LED-pærer, også GX53 LED pæreren, omsætte over 30% af den tilførte energi til lys. Derved afgiver de på den ene side væsentligt mere lys, og på den anden side har de også en lavere varmeudvikling i selve pæreren. Da lysdioderne i en GX53 LED-pære maksimalt bliver 50 °C, egner LED sig særligt til belysning af varmefølsomme objekter. Derudover producerer GX53 LED-pærer ingen UV eller IR stråling, og egner sig derfor til museums belysning, dvs. belysning af lysfølsomme objekter.

Til sammenligning med alle andre lyspærer er LED pærer som GX53 LED pæreren, allerede nu den med den længste levetid. Enkelte GX53 LED-pærer opnår en levetid på op til 35.000 timer og overgår dermed selv så langt den mest energieffektive energisparepære.

Dertil kommer at SunFlux GX53 LED pæren tænder med fuld lysstyrke med det samme, og så kan den dæmpes på mange forskellige lysdæmper fra 1-100% lysstyrke. SunFlux GX53 pærerne er en del af TRUE COLOR programmet fra SunFlux, hvilket betyder at SunFlux Garanterer at den altid har en farvegengivelse(Ra) på over 90% af dagslyset. Dette gør GX53 pæren til den perfekte lyskilde for køkkenbelysning og badeværelsebelysning.