Ledningsfri lamper

Batterilamper for inddørs og udendørs brug. Oplagt og velfungerende mulighed til når der ikke er en stikkontakt i nærheden.

Navn (A-Z)
Transportabel trådløs bordlampe m/10 timers lys - Hvid dæmpbar Transportabel trådløs bordlampe m/10 timers lys - Hvid dæmpbar
Spar 10%
03460
Vejl. pris DKK 680,00
DKK 612,00 / STK inkl. moms
DKK 489,60 ekskl. moms
Transportabel trådløs bordlampe m/10 timers lys - sort dæmpbar Transportabel trådløs bordlampe m/10 timers lys - sort dæmpbar
Spar 10%
03461
Vejl. pris DKK 699,00
DKK 629,10 / STK inkl. moms
DKK 503,28 ekskl. moms
Viser 1 til 5 af 5

Ledningsfrie lamper til ethvert brug.

Ledningsfrie lamper er en perfekt mulighed til at tilføje belysning hvor der ingen strøm er i nærheden. Hertil er de yderst velfungerende tilat skabe en hyggelig stemning, især til lune sommeraftener. 

Lamperne her på siden har op til 10 timers batteri levetid, hvilket er rigeligt til et par hyggelige stunder med picnic, omkring bålet eller andet. Derudover oplades de med samme kabel som de fleste mobiltelefoner, hvilket gør det meget intuitivt at tilføje dem til din husholdning. 

De lyse aftener og lune opholdsvejr, som ofte følger med foråret og sommeren, kalder på udendørs aktiviteter. Her kan de genopladelige og batteridrevne lamper være et godt alternativ til andre typer udendørs belysning. Lamperne kan placeres præcis, hvor man ønsker det og kræver ikke, at der er en strømforsyning. Man slipper for at trække ledninger og tænke praktisk og bare nyde friheden ved at tage lampen med ud og tænde den der, hvor man behøver lyset - evt. ved bordet, når der spilles spil med vennerne, ude i haven til den sene sommermiddag osv.