Hydroponisk dyrkning

Dyrk dine planter hydroponisk med alt du ser på denne side.

Navn (A-Z)
Big Plant Science A+B Flydende Gødning tilbud Big Plant Science A+B Flydende Gødning tilbud
26053
 
DKK 129,60 / STK inkl. moms
DKK 129,60 ekskl. moms
BioPower B - Calcium Plus plantetilskud BioPower B - Calcium Plus plantetilskud
26064
 
DKK 60,80 / L inkl. moms
DKK 60,80 ekskl. moms
BioPower Y - Aroma Boost 1L BioPower Y - Aroma Boost 1L
26060
 
DKK 150,40 / L inkl. moms
DKK 150,40 ekskl. moms
Indendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum vækstlys 20Watt LED lyssystem Indendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum vækstlys 20Watt LED lyssystem
28011
 
DKK 750,00 / STK inkl. moms
DKK 750,00 ekskl. moms
Indendørs køkkenhave u/jord vækstlyssystem m. fuldspektrum LED vækstlys 20Watt Indendørs køkkenhave u/jord vækstlyssystem m. fuldspektrum LED vækstlys 20Watt
28012
 
DKK 719,30 / STK inkl. moms
DKK 719,30 ekskl. moms
Simuler blomster - Gødningstilskud (Z) Simuler blomster - Gødningstilskud (Z)
26062
 
DKK 109,60 / L inkl. moms
DKK 109,60 ekskl. moms
Smart Garden - Indendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum LED grolys Smart Garden - Indendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum LED grolys
28014
 
DKK 1.376,00 / STK inkl. moms
DKK 1.376,00 ekskl. moms
Smart Garden - mini indendørs køkkenhave Smart Garden - mini indendørs køkkenhave
28016
 
DKK 239,20 / STK inkl. moms
DKK 239,20 ekskl. moms
Smart Garden Kurv - Reservedel Smart Garden Kurv - Reservedel
28065
 
DKK 39,20 / STK inkl. moms
DKK 39,20 ekskl. moms
Smart grow garden - Advanceret indendørs køkkenhave - Hydroponisk dyrkning af planter Smart grow garden - Advanceret indendørs køkkenhave - Hydroponisk dyrkning af planter
28017
 
DKK 799,20 / STK inkl. moms
DKK 799,20 ekskl. moms
Smart indendørs køkkenhave 15Watt Smart indendørs køkkenhave 15Watt
28013
 
DKK 600,00 / STK inkl. moms
DKK 600,00 ekskl. moms
Stimulus booster plantegødning (X) Stimulus booster plantegødning (X)
26061
 
DKK 317,60 / L inkl. moms
DKK 317,60 ekskl. moms
Viser 1 til 12 af 12

Hydroponics - Hydroponisk dyrkning

Hydroponisk dyrkning er nok vores yndlings dyrkningsmetode, og det er der mange gode grunde til, der er nemlig virkelig mange fordele ved at dyrke planter hydroponisk. Hydroponisk dyrkning går i al sin enkelhed ud på, at give dine planter alt den nødvendige næring direkte gennem vand, i stedet for at den skal trække det ud af et vækstmedie, som for eksempelvis jord.

Ved at dyrke dine planter hydroponisk – altså direkte i vand, slipper du for en masse besvær. Du undgår både at spilde jord over det hele og du behøver ikke at få jord under neglene. Det er altså væsentligt mindre svinende, at dyrke hydroponisk frem for konventionelt, og så går det oven i købet også hurtigere, men det kommer vi tilbage til senere. Samtidigt med at det er nemmere, er de grønne planter og særligt rødderne, der nærmest svæver i vand, utroligt smukke at se på.

Hydroponik er forholdsvist nemt, men det kan stadig være lidt svært som begynder vis ikke man allerede har læst om det på forhånd, og derfor er i stand til at vælge det rigtige udstyr fra starten. Hvis ikke du gider bruge tid derhjemme på en masse læsestof, men hellere bare vil springe ud i det, er den nemmeste måde at komme i gang med at dyrke hydroponik, at bruge en smart-garden fra SunFlux. Alle vores smartgardens er udviklet specifikt til hydroponisk dyrkning af grøntsager og friske krydderurter. De er altså helt perfekte til dig der gerne vil i gang med hydroponik, men ikke gider bøvle med alt for avanceret udstyr. Smartgardens er nemlig smarte, brugervenlige og super effektive til at gro.

Før du kan gå i gang med at dyrke hydroponiske grøntsager i din smartgarden, skal du anskaffe dig nogle plantefrø. Vi har et stort udvalg af plantefrø, så du burde ikke have et problem med at finde noget, som du kunne have lyst til at prøve at dyrke i din nye indendørs smart-have. Næsten alle typer af spiselige planter kan dyrkes hydroponisk, nogle er dog svære at dyrke sådan end andre. Man kan nemt dyrke både tomater, agurker, krydderurter, nogle typer af frugt, samt de fleste anden grøntsager. En enkelt gang har vi hørt en der havde formået at dyrke rodfrugter(kartofler) hydroponisk. Men da kartofler er en rodfrugt, sidder selve "frugten" under vandet sammen med rødderne, hvilket gør det til en mere "challenging" plante at dyrke. Vi kan altså udelukkende anbefale dig at prøve det, hvis du allerede har meget hydroponisk erfaring, og tør risikere at din høst fejler. Grøntsager og krydderurter kan vi dog altid anbefale dig at prøve at dyrke!!

Når man dyrker planter hydroponisk skal man være meget opmærksom på at sørge for at ens planter får næringsstoffer nok. Postevandet som man fylder sin "plante-tank" op med, er nemlig nogenlunde sterilt, og indeholder derfor ikke mange af de ressourcer/næringsstoffer som planter har brug for, til at vokse sig store og velsmagende. Det er derfor meget vigtigt at bruge gødning. Vi anbefaler altid at bruge flydende gødning til hydroponisk dyrkning, da fast eller granuleret gødning, kan være mere besværligt at få fordelt ligeligt i vandet. Hvis du er i tvivl om hvilken gødning du skal bruge, er big plant science A+B altid et godt all-around gødnings valg.

Hvis det lykkes for dig at opfylde alle plantens behov, altså give den vand, gødning, lys og varme nok, kan den gro meget hurtigt. Hydroponisk dyrkning, hvis du plejer det optimalt, kan nemlig gro en plante til at være fuldvoksen med frugt 30-70% hurtige, end normal jordbaseret dyrkning. Ydermere får du også en større høst/udbytte, at det går hurtigere er altså ikke den eneste fordel, på en "høstsæson" vil den hydroponiske plante nemlig have cirka 30% flere/større frugter. Da hydroponik køre indendørs med kunstigt lys, kan du blive ved med at dyrke i vintermånederne, og hen over et år vil du så være i stand til at høste meget mere, end du ville kunne uden hydroponik.

Kontakt

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!