Plafond loftlamper og opgangslamper

Loftlamper er med deres centrale placeringer midt på loftet en væsentlig del af indretningen. Derfor vælger mange loftlamper ud fra, hvilken stil de gerne vil give til rummet, og knap så meget ud fra energimæssige hensyn

Bredt udvalg af LED loftlamper og plafondlamper

Med vores brede udvalg af LED loftlamper er det nu blevet muligt at forene form og funktion i flotte og energibesparende loftlamper. Gå på opdagelse blandt vores mange produkter og vælg netop den loftlampe, du har lyst til at have hængende.

LED loftlamper til alle rum

Hos SunFlux forhandler vi LED loftlamper, der kan bruges i alle rum. Uanset om du skal have belysning i køkken, stue eller på et kontor, kan du altså vælge mellem et bredt udvalg af LED loftlamper, der alle har det tilfælles, at de giver en god belysning, samtidig med at de sparer dig for unødigt energiforbrug.

Hvis ikke du er klar over – eller helt overbevist om – hvorfor du bør vælge en LED loftlampe, giver vi dig her fem gode grunde til at gøre det.

Gode grunde til at udskifte dine gamle lyskilder med et LED-produkt

  • LED-lys er energibesparende
  • LED-lys har lang levetid
  • LED-lys er miljøvenligt
  • Co2 reducerende
  • LED-lys bliver ikke varme
  • LED-lys er billigere på lang sigt

Mellem stil og funktion

Når du skal vælge en LED loftlampe, giver vi dig mulighed for at kombinere din personlige stil med gode funktioner. Vi har nemlig LED loftlamper, der passer ind i forskellige stilretninger. Du behøver med andre ord ikke at gå på kompromis med din stil, blot fordi du vælger en energibesparende og miljøvenlig belysning.

Er du vild med en antik og rustik stil, kan du vælge en flot pendel i enten messing eller kobber look, og foretrækker du en diskret LED loftlampe, har vi også mange hvide modeller.

Dæmp belysningen med LED loftlamper

I både private hjem og til erhvervsmæssige formål kan det være fordelagtigt at kunne dæmpe belysningen. Mange af vores LED loftlamper har en dæmpbar funktion, hvormed du får mulighed for at styre belysningen afhængigt af behov.

Den dæmpbare funktion gør LED loftlamper til en væsentlig del af indretningen, og da den samtidig er med til at skabe en hyggelig atmosfære, er der god grund til at forbedre dine rum med en LED loftlampe.

Kontakt

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!