Samsung Quantum board

Det bedste Quantum board i 2021

Spar 15%
26031
Vejl. pris DKK 1.399,00
Fra DKK 1.189,15 / STK inkl. moms
DKK 951,32 ekskl. moms
26032
 
DKK 2.147,00 / STK inkl. moms
DKK 1.717,60 ekskl. moms
26039
 
DKK 4.747,00 / STK inkl. moms
DKK 3.797,60 ekskl. moms
26045
 
DKK 4.950,00 / STK inkl. moms
DKK 3.960,00 ekskl. moms

Hvad er et Quantum board?

"Quantum Board" er det nyeste indenfor LED plantelys, baseret på den nyeste og bedste LED teknologi. QB henviser til et nyt vækstlys lampe design, hvor et stort antal små SMD LED-dioder er fastgjort til en flad metalplade.

Dioderne er arrangeret i lange rækker, som der køres i parallelle forbindelser, og drives af en kraftig konstant strøms driver.

For de bedre QB bruges der typisk dioder fra Samsung af typen LM301H, som er nogle af de mest effektive LED'er på markedet i øjeblikket. Typisk er det en blanding af forskellige typer dioder der bruges, det kan være en blanding af kolde og varme Samsung dioder, samt nogle dybe røde Osram-dioder af typen 660nm og 730nm for at øge bladfyldet og væksten.

Som driver bruges der på de bedste QB vandtætte driver af det anderkendte kvalitet leverandør MeanWell. Dette fokus på kvalitetskomponenter er en af grundene til, at quantum board blev så populært.

Hvad er fordelen ved et Quantum board?

Et quantum board er ÆGTE fuldspektrum lamper, også kaldet ballanceret spektrums lamper, og bør ikke forveksles med de lamper der også kaldes fuldspektrum, men er designet med en hovedvægt af røde og blå dioder!

Nogle af de vigtigste fordele ved QB'er er:

Termisk styring (Køling) er meget enklere. LED printet monteres direkte på et tykt stykke aluminium uden aktiv køling, dermed undgår du støjen der kommer fra en blæser, og dioderne forbliver kølige pga. det store areal som aluminiums pladen har.

Det er nemmer at holde dit vækst areal køligt, da lyset ikke er fokuseret som fra fx COB lamper, men udstråles fra en stor flade, meget lig dagslys. Det gør også at lyset bedre fordeles ned langs planterne, og dermed øget planternes vækst.

Man får en mere ensartet spredning af lys. Sammenlignet med en COB eller andre grolys lamper, der spreder deres lys på et relativ lille areal, så giver QB en meget mere jævn fordeling af lyset både på kort afstand og større afstand fra lampen.

Kontakt

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!

Kontakt os kl. 08-15 mandag til fredag på tlf.: 43 474 272 eller skriv til os døgnet rundt på service@sunflux.dk