Indbygningsspots vådrum

IP44 Indbygningsspots for badeværelset, udhæng, og andre vådrum, lavet i ekstra høj installatør kvalitet. Easy installation og sløjfebar for GU10 LED. Alle vores indbygningsspot er godkendt til montering direkte i isolering uden brug af safebox. Mange af vores indbygningsspot er også dæmpbare så du kan tilpasse lyset til lige nøjagtig det du har behov for.

Navn (A-Z)
Børstet aluminium indbygningsspot Børstet aluminium indbygningsspot
Spar 22%
Børstet Aluminium indbygningsspot
Vejl. pris DKK 99,95
DKK 77,96 inkl. moms
DKK 62,37 ekskl. moms
Hvid LED Møbelspot Dæmpbar 3Watt | 2700K | Ra95+ Hvid LED Møbelspot Dæmpbar 3Watt | 2700K | Ra95+
03254
 
DKK 49,95 / STK inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
Hvid påbygningsspot Gu10 til undendørs og indendørs montering IP65 Hvid påbygningsspot Gu10 til undendørs og indendørs montering IP65
03490
 
DKK 385,00 / STK inkl. moms
DKK 308,00 ekskl. moms
Indbygningsspot GU10 Kobber Indbygningsspot GU10 Kobber
Indbygningsspot GU10 Kobber
 
DKK 87,00 inkl. moms
DKK 69,60 ekskl. moms
Indbygningsspot GU10 Messing/Bronze Indbygningsspot GU10 Messing/Bronze
Indbygningsspot GU10 Messing
 
DKK 87,00 inkl. moms
DKK 69,60 ekskl. moms
Indbygningsspot GU10 Outdoor hvid m dæmpbar LED 4,5W 2700K | 60° Indbygningsspot GU10 Outdoor hvid m dæmpbar LED 4,5W 2700K | 60°
03487
 
DKK 147,00 / STK inkl. moms
DKK 117,60 ekskl. moms
Indbygningsspot Gu10 mat hvid, sløjfebar spot for isolering - SunFlux Indbygningsspot Gu10 mat hvid, sløjfebar spot for isolering - SunFlux
Spar 22%
Hvid Indbygningsspot
Vejl. pris DKK 99,95
DKK 77,96 inkl. moms
DKK 62,37 ekskl. moms
Indbygningsspot børstet ALU m. Dæmpbar GU10 4,5W 2700K | 60° Indbygningsspot børstet ALU m. Dæmpbar GU10 4,5W 2700K | 60°
03209
 
DKK 149,00 / STK inkl. moms
DKK 119,20 ekskl. moms
Indbygningsspot mat hvid m. GU10 4,3W 2700K  | 36° Indbygningsspot mat hvid m. GU10 4,3W 2700K  | 36°
03218
 
DKK 107,00 / STK inkl. moms
DKK 85,60 ekskl. moms
Mat Sort GU10 Indbygningsspot for ude & inde Mat Sort GU10 Indbygningsspot for ude & inde
Spar 15%
Sort Indbygningsspot
Vejl. pris DKK 95,50
DKK 81,18 inkl. moms
DKK 64,94 ekskl. moms
Rustfri stålspot 316 stål, vandtæt IP68 12-24VDC Rustfri stålspot 316 stål, vandtæt IP68 12-24VDC
03264
 
DKK 399,00 / STK inkl. moms
DKK 319,20 ekskl. moms
Sort LED Møbelspot Dæmpbar 3Watt | 2700K | Ra95+ Sort LED Møbelspot Dæmpbar 3Watt | 2700K | Ra95+
03256
 
DKK 49,95 / STK inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
Viser 1 til 12 af 12

LED Spots for vådrum og udhæng

LED indbygningspots er en populær løsning i de fleste badeværelser. Her er det selvfølgelig vigtigt at være sikker på at de valgte spots til indbygning kan tåle fugt, da de ellers kan ende med at gå i stykker. I vores udvalg af indbygningspots til vådrum, er alle vores spots netop beregnet til kunne klare høj badeværelses fugt. Du behøver derfor udelukkende bekymre dig om at vælge den rette farve, og om hvorvidt dit indbygningsspot skal være dæmpbar. 

Du kan læse mere om vandtæthedskrav(IP) for belysning til de forskellige badeværelseszoner og vådrum på vores blog.

Et badeværelse har et større behov for lys end de fleste andre rum. Som tommelfingerregel plejer man at sige at et badeværelse næsten aldrig kan få for meget belysning. Sørg derfor for at installere mange indbygningspots, så du kan være sikker på at der er rigeligt med lys. Særligt små badeværelser, kan komme til at synes større, hvis man får tilført mere lys. Hvis du vil have indbygningspots direkte i brusekabinen, anbefaler vi at du benytter IP68 vandtæt spots, disse er nemlig egnet til direkte og indirekte vandstråling. Vores øvrige udvalg af LED-spots passer til resten af rummet, som for eksempel badeværelsets loft. 

Farvetemperatur til badeværelser

Farvetemperaturen på lyskilderne på et badeværelse er meget vigtigt. Vores GU10 pærer til indbygningsspots fås i flere forskellige farvertemperature. En pæres farvetemperatur beskriver den nuance af hvid som pæren udsender og lyser med. Normale pære med semi-varmt lys, har en farve temperatur der hedder 2700K. En lavere farve temperatur betyder at lyset bliver "varmere", det får altså en mere rød/gul nuance af hvid. På et badeværelse er det normalt til at fortrække, at have koldt lys.

Koldt lys er alt lys der er over 3000K, jo højere det er jo "koldere" bliver lyset. Der er ikke én specifik farve temperatur der er den bedste, mange rum har nemlig brug for forskellige lysfarver. Et soveværelse har ofte godt af et varmt lys, og det har en stue også, da man typisk finder denne type af belysning hyggeligt. På et badeværelse er det dog lidt mere komplekst.

Et badeværelse er har godt af at have kraftigt og koldt lys med en god farvekvalitet, og det er der mange forskellige grunde til. Hvis du er typen der kan lide at lægge make-up, inden du skal på arbejde, til en fest eller måske på en date, er det vigtigt med god og nøjagtig belysning(lyskvalitet). En pæres Ra-værdi viser hvor nøjagtige farverne under den vil fremstå, hvis din pære har en lav Ra værdi(<90), vil din make-ups farver risikere at fremstå forkerte. Hvis farvetemperaturen er for varm(lav), vil det betyde at din makeup vil fremstå anderledes, når den bliver set i dagslys eller på kontoret. Dagslys bliver betragtet som værende koldt, og med en "temperatur" på cirka 5000K. Denne farvetemperatur er også typisk det der bliver brugt på kontorer, da det gør folk mere friske og produktive. 

En anden meget stor fordel ved at vælge lys der er til den mere kolde side, er at det virker "renere". Snavs fremstår tydligere under kraftigt koldt lys, end det gør under varmt lys. Men det betyder ikke at varm lys får dit badeværelse til at virke renere, tværtimod. Hvis du gør ordentligt rent på dit badeværelse, vil et koldt lys nemlig fremhæve de smukke hvide overflader, hvorimod et varmt lys vil få dem til at fremstå gullige. Hvis dit badeværelse skal virke rent og moderne, er det altså optimalt at investere i SunFlux LED-indbygningsspots med høj(kold) farvetemperatur, helst mellem 3000K til 6500K.

Lysstyrke i badeværelset

Når du skal barbere dig, lægge make-up og gøre rent, er det meget vigtigt at du tydeligt og nøjagtigt kan se hvad der forgår. Det menneskelige syn fungere bedst i vel oplyste omgivelser, hvis ikke lyset er kraftigt nok, vil du altså ikke kunne se alle de små detaljer i de ting du laver. Dine indbygningsspots skal altså enten have pærer med en høj Lumen, eller også skal du have flere spots, så de kan bidrage med mere lys. Lumen viser hvor kraftigt en lampe lyser, en høj lumen betyder mere lys. En LED-pære på 500-700Lumen svare cirka til en 60Watts glødepære.

Kraftige indbygningsspots med en høj lumen er en fantastik måde at sørge for, at der er lys nok på badeværelset. Det er dog vigtigt at der også er nogle spots positioneret, således at de oplyser dit ansigt, så du bedre kan se dig selv i spejlet. Hvis det ikke er muligt at placer dine spots i loftet eller omkring spejlet så du har god belysning til makeuppåføring, barbering eller tandbørstning, kan det være en god ide med spejl-belysning. Spejl-belysning er en rigtig smart belysnings løsning, der sikre at du altid bliver oplyst ordenligt, når du ser dig selv i spejler. Ydermere hjælper de også med at oplyse hele rummet. Vores badeværelses spejlarmaturer har alle en lang levetid på omkring 50.000 timer, du kan altså få glæde af dem i mange år.

Det kolde kraftige hvide lys er altså meget vigtigt, men det er som regel ikke den eneste type lys du har brug for på dit badeværelse. Hvis du er typen der tit vågner om natten, for at gå på toilettet, eller bare ikke har lyst til at blive blindet, når du gør der aften klar og børster tænder, har du også brug for noget svagt lys. Der er flere forskellige måder at få svagere nattelys integreret i dit badeværelse. En god måde at gøre det på, er ved at sætte en LED-lysdæmper, også kaldet en "dimmer", til indbygningspotsne. På den måde kan man skrue op for dem, når man vil have meget lys, og ned for dem når man ikke vil. En LK fuga lysdæmper ville være et rigtigt godt valg til dette, ellers kan du se resten af vores store udvalg af LED-lysdæmpere her.

Lys-dæmpere er dog ikke din eneste mulighed for at skabe svagt aften lys. Det kan nemlig også være et fordelagtigt alternativ, at have en sekundær lyskilde med en varm og svag pære, der så derved kan tages i brug om aftenen, til at give et svagt og roligt lys. Du kunne for eksempel vælge en af vores smukke Capelo designer væglamper. Capelo væglamperne er IP20 certificerede, hvilket betyder at det er tilladt at have dem på badeværelser (se regler), men kun i de tørre zoner. 

Capelo lamperne fås i mange smukke farver, så der er helt sikker en der passer til din badeværelses indretning. De bruger alle sammen fatningen E14. Hvis du vil bruge en Capelo lampe til at give et varmt lys, til dine aften badeværelsesbesøg, skal du altså bruge en E14 LED pære. Vi har mange forskellig typer af E14 pærer, men til dette formål anbefaler vi at du vælger en af vores mange kerte-pærer. Kerte pærer har et varmt og svagt lys, hvilket gør dem mere behagelige for din øjne om aften og natten.

En måske endnu bedre mulighed, er at dele dine indbygningspots op i to grupper, med separate kontakter til de to grupper. På den måde kan du dedikere størstedelen af dine spots til der friske kraftige hvide lys, men stadig have 2-3 spots med varmere og mørkere lys, til når lysbehovet falder. Dette virker selvfølgelig optimalt på større badeværelser, hvor der er plads/behov for mere en blot 3-4 indbygningsspots. Det er også en mulighed at benytte sig af denne løsning sammen med en lysdæmper.

Sikkerhed

I denne kategori finder du kun indbygningsspots som alle er IP44 fugtsikre. Det betyder de er helt perfekte og velegnet til badeværelset. Samtlige er vores indbygningsspot godkendt til montering direkte i isolering uden brug af ekstra safebox. Mange af vores indbygningsspot er også dæmpbare så du kan tilpasse lyset til lige nøjagtig det du har behov for.

Se hele vores store udvalg af LED spots til indbygning her, og bestil online hos SunFlux.dk i dag!

Kontakt

Er du i tvivl hvilken indbygningsspot du skal vælge til dit udhæng eller vådrum - har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!