Capelo lamper af Le Klint designer Flemming Agger

Det tidsløse design, præcis laserbeskæring i produktionen og materialer af høj kvalitet sikrer, at Capelo-lampen holder i generationer. Når tiden kommer, vil det genanvendte metal i lamperne igen blive genbrugt i andre produktioner - altid med klimaet i tankerne.

Bestsellers in Capelo lamper af Le Klint designer Flemming Agger

Designlamper og kvalitetsbelysning : Capelo-konceptet

Bæredygtig produktion

Mængden af ​​skrot i verden vokser dag for dag. Derfor spiller genanvendelse af vores dyrebare råvarer en vigtig rolle i produktionen af ​​Capelo-lampen.
Lige fra ideen er opstået, har det været meget vigtigt for os at implementere den bæredygtige proces. Vi ønsker at opretholde en produktion med miljøet i fokus. Derfor er alle metaldele på vores lamper fremstillet med 100% genanvendt metal. På denne måde holdes Capelo-lampens miljøbelastning på et minimum.

Det rene, unikke penselstrøg

Med et enkelt penselstrøg har arkitekten, Flemming Agger, visualiseret et rent og unikt lampedesign. Med de smukke linjer og en stilfuld farvepalet, giver Capelo-lampen dit hjem et særligt og tidsløst præg.

Bæredygtige materialer, bæredygtig æstetik

Det tidsløse design, præcis laserbeskæring i produktionen og materialer af høj kvalitet sikrer, at Capelo-lampen holder i generationer. Når tiden kommer, vil det genanvendte metal i lamperne igen blive genbrugt i andre produktioner, stadig med klimaet i tankerne.

Flotte lamper til boligen, kontoret eller hotellet

Står du og mangler en flot designerlampe til din bolig, så er du kommet til det rette sted.
Hos os finder du bordlamper, pendler, loftslamper, gulvlamper, væglamper, børnelamper, badeværelseslamper, udendørslamper og spotlys til alle slags behov og stil.

Det er vigtigt at finde den helt rigtige lyskilde til spisebordet, læsestolen, skrivebordet, soveværelset samt resten af huset. Et godt lys giver rummet liv, skaber en hyggelig atmosfære, samt understreger indretningen.
Rigtig mange mennesker kender lamper fra Louis Poulsen. Dog er det de færreste, der ved, at dansk lampedesign også inkluderer eksempelvis Capelo, &Tradition, Gubi og Le Klint. Fra danske designer er der rigtig mange smukke danske designikoner at vælge imellem så som Poul Henningsen, Jørn Utzon, Arne Jacobsen og Verner Panton. Med en lamper og lys fra Sunflux får du gennemtænkt belysning, som lever op til kravene for et godt design og en flot belysning i absolut topklasse.
For os er belysning langt mere end ’blot’ en lampe. Lyset danner rammen for hjemmets stemning, og med de rigtige designs og lamper til at skabe det rette lys, kan lyset interagere med sine omgivelser og boligens resterende indretning på fantastisk vis.

Kontakt

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!