Capelo lamper af Le Klint designer Flemming Agger

Det tidsløse design, præcis laserbeskæring i produktionen og materialer af høj kvalitet sikrer, at Capelo-lampen holder i generationer. Når tiden kommer, vil det genanvendte metal i lamperne igen blive genbrugt i andre produktioner - altid med klimaet i tankerne.

Designlamper og kvalitetsbelysning : Capelo-konceptet

Capelo lamperne er skabt med henblik på at skabe en unik og imponerende belysning i ethvert hjem. Deres enkle, men alligevel elegante design er inspireret af naturen, og de er skabt af de fineste materialer for at sikre en høj kvalitet og langvarig holdbarhed.

Lamperne skabt og designet med fokus på enkelhed og elegance. Deres rene linjer og naturlige materialer gør dem velegnede til enhver indretning, og deres varme og indbydende belysning vil helt sikkert skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem.

Bæredygtig produktion

Mængden af ​​skrot i verden vokser dag for dag. Derfor spiller genanvendelse af vores dyrebare råvarer en vigtig rolle i produktionen af ​​Capelo-lampen.
Lige fra ideen er opstået, har det været meget vigtigt for os at implementere den bæredygtige proces. Vi ønsker at opretholde en produktion med miljøet i fokus. Derfor er alle metaldele på vores lamper fremstillet med 100% genanvendt metal. På denne måde holdes Capelo-lampens miljøbelastning på et minimum.

Det rene, unikke penselstrøg

Med et enkelt penselstrøg har arkitekten, Flemming Agger, visualiseret et rent og unikt lampedesign. Med de smukke linjer og en stilfuld farvepalet, giver Capelo-lampen dit hjem et særligt og tidsløst præg.

Bæredygtige materialer, bæredygtig æstetik

Det tidsløse design, præcis laserbeskæring i produktionen og materialer af høj kvalitet sikrer, at Capelo-lampen holder i generationer. Når tiden kommer, vil det genanvendte metal i lamperne igen blive genbrugt i andre produktioner, stadig med klimaet i tankerne.

Flotte lamper til boligen, kontoret eller hotellet

Hos Sunflux har vi et bredt udvalg af flotte designerlamper til boligen, kontoret eller hotellet. Vores sortiment omfatter bordlamper, pendler, loftslamper, gulvlamper, væglamper, børnelamper, badeværelseslamper, udendørslamper og spotlys i forskellige stilarter og størrelser, så du kan finde lige præcis den lampe, der passer til dit behov.

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den rigtige lyskilde til forskellige formål i hjemmet. En god lampe kan give rummet liv, skabe en hyggelig atmosfære og understrege indretningen. Derfor samarbejder vi med nogle af de bedste danske designerbrands som Louis Poulsen, Capelo, &Tradition, Gubi og Le Klint, og tilbyder også lamper fra danske designikoner som Poul Henningsen, Jørn Utzon, Arne Jacobsen og Verner Panton.

Vores lamper er nøje udvalgt med fokus på både design og funktionalitet, og med vores belysningsløsninger kan du skabe en helt særlig stemning i dit hjem eller på dit kontor. Vi sætter en ære i at tilbyde kvalitetslamper og belysning i absolut topklasse, som kan interagere med sine omgivelser og boligens resterende indretning på en fantastisk måde.

Find den perfekte bordlampe til ethvert formål

At finde den perfekte bordlampe kan være afgørende for at skabe den rette stemning i ethvert rum i dit hjem eller på arbejdspladsen. En bordlampe kan bruges til mange formål, lige fra at give praktisk belysning til at fungere som et dekorativt element i rummet. Capelo bordlampen kommer med et bredt udvalg af forskellige designs, farver og størrelser, der passer til enhver smag og stil. Uanset om du har brug for en lille bordlampe til dit soveværelse eller en stor og iøjnefaldende lampe til din stue, har vi det perfekte valg til dig. Vi har også et stort udvalg af LED-bordlamper, som er energieffektive og miljøvenlige. Med en LED-bordlampe kan du få en lyskilde, der holder længe, og som giver et klart og naturligt lys, der ikke skader dine øjne. Så uanset hvad dit formål er med din bordlampe, kan du finde den perfekte løsning hos os. Du kan også læse mere om bordlamper i følgende artikel: Bordlamper | 10 klassiske lamper til bordet du vil elske.

Find den bedste skrivebordslampe til dit kontor

Er du træt af at sidde og arbejde i dårligt lys? Så er det måske på tide at investere i en ny skrivebordslampe. Men hvad skal du egentlig kigge efter, når du skal vælge den rigtige lampe?

En god skrivebordslampe skal have hvidt lys, en fleksibel arm og være behagelig at se på. Prisen er ikke altid afgørende for kvaliteten, men der er normalt et sammenhæng. LED-lys er det mest miljøvenlige valg og en tommelfingerregel er ikke at gå under en 4W LED lyspærer. Skrivebordslamper med hvidt lys er tit bedre end varm hvidt lys til at arbejde ved. Designet skrivebordslamper er det bedste bud på fremtidens lamper.

Hvilken Standerlampe skal jeg vælge?

Udover pendler og væglamper er standerlamper en fleksibel og let-at-bruge belysningsmulighed, der ikke kræver installation. Hos os finder du et stort udvalg af standerlamper med forskellige designs, farver og materialer. Standerlamper er perfekte til at skabe en speciel stemning og belysning i hjemmet, da de kan tændes uafhængigt af andre lamper. De er også velegnede til at give et fokuseret lys, ideelt til læsning. En standerlampe kan også bruges til at skabe hyggelig belysning, et dekorativt punktum i din indretning, blikfang i et minimalistisk rum eller lyse hjørner op. Hvis du vil vide mere om standerlamper, kan følgende artikel anbefales: Standerlamper | 10 klassiske lamper til gulvet du vil elske.

Hvordan vælger jeg den rigtige væglampe?

Når du skal vælge den rigtige væglampe, er det vigtigt at overveje, hvad formålet med belysningen er. Skal lampen bruges som primær belysning eller som ekstra belysning i et bestemt område? Det er også vigtigt at overveje, hvilken stil lampen skal have, så den passer til resten af indretningen. Derudover er det vigtigt at overveje, om lampen skal have en justerbar arm eller et fast monteret lys, og om den skal have en blød og behagelig lysfarve. Endelig bør man overveje om lampen skal have en indbygget lysdæmper og om den skal være tilsluttet direkte til elnettet eller have en ledning med stikprop.

Hvordan finder jeg den rette pendel lampe

Når du skal vælge den rette pendel til dit hjem, er der flere ting, du skal tage i betragtning. Først og fremmest skal du overveje, om pendlen skal give direkte eller indirekte lys. Skal lyset kun skinne nedad, eller er det vigtigt for dig at få lidt lys opad i rummet?

Du skal også tænke over, om pendlen skal give en varm eller kold glød, og hvilket materiale den skal være lavet af. Det er vigtigt at overveje, hvad pendlen skal anvendes til, da en skrivebordslampe kræver en anden form for belysning end en pendel til stuen.

En pendel er dog en oplagt lyskilde i stuen, hvor den kan suppleres med en gulvlampe som sekundær lyskilde. I soveværelset er væglamper ofte mere velegnede som lyskilde til læsning.

Kontakt

Besøg vores webshop eller vores showroom i København, hvor vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte lampe til dit behov.

Besøg også vores BLOG om alt fra designlamper til valg af lyskilder.