LED Lysstofrør

SunFlux DS700 LED lysstofrør 2700K-5000K / Ra80/Ra90.

LED-rørsbelysning til industri og produktion

SunFlux LED lysstofrør har en enkel konstruktion, et pænt design og så er de miljøvenlige. Traditionel industribelysning indeholder kviksølvdampe og skal derfor deponeres, som farligt affald. Det gør LED-rør ikke. Med LED tager man derfor højde for miljøet og opnår en mere effektiv belysning, samt et lavere el-forbrug. 

Hvorfor skifte? Bæredygtig og økonomisk gevinst

LED-belysning fra SunFlux lyser ca. 6 gange længere og reducerer el-forbruget med ca. 66 procent, sammenlignet med traditionelle lysstofrør. Udgiften ved at skifte til LED lysstofrør er således betalt af efter ca. 2 år, afhængig af antal brændetimer, el-priserne m.v.

Kvalitetslys

Lysfarve og -mængde i SunFlux LED-rør svarer til traditionelle lysstofrør. Derudover giver LED-rør fuld lysmængde i det øjeblik, I tænder på kontakten.

Grøn miljøprofil

Er jeres virksomhed grøn? I så fald, hvordan? LED-rør reducerer jeres CO2-udledning pga. ca. 66% lavere el-forbrug. Det betyder, at I sparer ca. 500 gram CO2 pr. sparet KWh. Produkter fra SunFlux giver således en grønnere miljøprofil.

5-års garanti

Efter en omfattende udviklingsfase og mange tests, garanterer vores danske ingeniører en lang levetid. Derfor tilbyder vi 5-års garanti, uden at blinke. Det betyder, at I kan bytte til nyt, hvis der mod forventning er problemer med et af vores produkter.