Indbygningsspot kobber

Her finder du indbygningsspots til ude og inde som er malet kobber look, både med GU10 spot, og med indbygget LED lyskilde. Alle vores indbygningsspot er godkendt til montering direkte i isolering uden brug af safebox. Mange af vores indbygningsspot er også dæmpbare så du kan tilpasse lyset til lige nøjagtig det du har behov for.

03275
 
DKK 19,70 / STK inkl. moms
DKK 15,76 ekskl. moms
03267
 
DKK 37,00 / STK inkl. moms
DKK 29,60 ekskl. moms
Spar 12%
Indbygningsspot GU10 Kobber
Vejl. pris DKK 87,00
Fra DKK 76,56 inkl. moms
DKK 61,25 ekskl. moms

Indbygningsspots i kobber look

Kobber indbygningsspots er perfekt til dig som tør give dit hjem et fedt og pikant udtryk. De skaber en dynamisk kontrast i et hvidt loft og er super smukke i det moderne hjem eller i butik. Den matte udgave kan nemt klare sig udendørs og kan pynte på udhænget, trappen eller andre finurlige steder. Den blanke derimod bør kun anvendes indenfor for at kunne bibeholde dets udtryk uden at stellet irrer. Hvis du ønsker at lyset skal kunne dæmpes er dette ikke et problem, da de fleste af vores indbygningspot er dæmpbare. På den måde kan du bruge lyset til flere formål. 

Alle vores indbygningspots er godkendt til installering og montering direkte i isolering, og du kan derfor trygt placere dem nærmest hvor som helst uden brug af safebox. Tilvælg en GU10 pære eller vælg et indbygningspot med indbygget lyskilde så du har det hele samlet - nemt og enkelt. 

Se hele vores store udvalg af LED spots til indbygning her, og bestil online hos SunFlux.dk i dag!

 

Kontakt

Er du i tvivl hvilken indbygningsspot du skal vælge, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!