LK lysdæmper

LED Lysdæmper - LK FUGA by Schneider Electric

Navn (A-Z)
LK Fuga LED-S 120VA Skyde lysdæmper hvid LK Fuga LED-S 120VA Skyde lysdæmper hvid
18015
 
Kr 793,00 / stk inkl. moms
Kr 634,40 ekskl. moms
LK Fuga LED-S 120VA Skyde lysdæmper lysegrå LK Fuga LED-S 120VA Skyde lysdæmper lysegrå
18016
 
Kr 793,00 / stk inkl. moms
Kr 634,40 ekskl. moms
LK Fuga LED-S lysdæmper 120W koksgrå
18017
 
Kr 793,00 / stk inkl. moms
Kr 634,40 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Lauritz Knudsen materiale fra Schneider Electric

Fra Lauritz Knudsen by Schneider Electric finder LK FUGA, som er et meget populært afbryder- og stikkontaktsystem. SunFlux føre et bredt udvalg af LK FUGA produkter og lysdæmper. FUGA lysdæmperne fås både i hvid, lysegrå og koksgrå, så der er noget til enhver smag og type af indretning samt farvesætning. Desuden kan du finde mange forskellige typer lysdæmpere, f.eks. touch- dreje- eller skydebetjening mf.

Lysdæmper for LED pærer og lamper

Der findes mange forskellige typer belastning der kan bruges sammen med en lysdæmper, herunder elektroniske transformatorer, jernkerne transformatorer, samt mange forskellige typer LED lamper og lyskilder. Her er det vigtigt at vide at der findes lysdæmper for traditionelle belastninger, det kan være elektroniske transformatorer, halogen pærer og glødepærer, mf.

Over de sidste par år er der også kommet lysdæmper der udelukkende understøtter LED pærer og lamper, som typisk har en meget mindre belastning af lysdæmperen. Disse LED lysdæmper kan derfor heller ikke belastes med så høj effekt som de ældre lysdæmper.