Indendørs køkkenhave

Skab din egen indendørs køkkenhave med indbygget vand og lys

Bestsellers in Indendørs køkkenhave
Navn (A-Z)
Basilikum Piccolino frø, mini basilikum Basilikum Piccolino frø, mini basilikum
28123
 
Kr 39,94 / stk inkl. moms
Kr 31,95 ekskl. moms
Big Plant Science A+B Flydende Gødning tilbud Big Plant Science A+B Flydende Gødning tilbud
26053
 
Kr 162,00 / stk inkl. moms
Kr 129,60 ekskl. moms
Indendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum vækstlys 20Watt LED lyssystem Indendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum vækstlys 20Watt LED lyssystem
28011
 
Kr 937,50 / stk inkl. moms
Kr 750,00 ekskl. moms
Indendørs køkkenhave u/jord vækstlyssystem m. fuldspektrum LED vækstlys 20Watt Indendørs køkkenhave u/jord vækstlyssystem m. fuldspektrum LED vækstlys 20Watt
28012
 
Kr 947,00 / stk inkl. moms
Kr 757,60 ekskl. moms
Smart Garden - Indendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum LED grolys Smart Garden - Indendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum LED grolys
28014
 
Kr 1.720,00 / stk inkl. moms
Kr 1.376,00 ekskl. moms
Smart Garden - mini indendørs køkkenhave Smart Garden - mini indendørs køkkenhave
28016
 
Kr 300,00 / stk inkl. moms
Kr 240,00 ekskl. moms
Smart grow garden - Advanceret indendørs køkkenhave - Hydroponisk dyrkning af planter Smart grow garden - Advanceret indendørs køkkenhave - Hydroponisk dyrkning af planter
28017
 
Kr 999,00 / stk inkl. moms
Kr 799,20 ekskl. moms
Smart indendørs køkkenhave 15Watt Smart indendørs køkkenhave 15Watt
28013
 
Kr 750,00 / stk inkl. moms
Kr 600,00 ekskl. moms
Viser 1 til 8 af 8

Skab din egen indendørs køkkenhave!

Her finder du de komplette plantekasser med indbygget grolys. Med disse stilrene og æstetiske plantekasser kan du dyrke dine urter og grøntsager hjemme på køkkenbordet, året rundt.

 

Skab din egen Hydroponiske Køkkenhave!

Du behøver hverken en urtehave eller en altan for at dyrke dine egne urter og planter. Med en indendørs have (Smart garden) kan du komme i gang med at dyrke tomater, krydderurter og blomster på dit køkkenbord eller i din vindueskarm. Vores smart gardens fungerer alle sammen via dyrkningsteknikken hydroponik. Hydroponik er en af de mest effektive måder at dyrke grøntsager og krydderurter på. Hydroponik virker ved at erstatte plantejorden med en blanding af vand og gødning, på den måde kan rødderne vokse frit i vandet, og få alt den næring de har brug for.

 

Fordelene ved en Smart Garden

De fleste af vores smart gardens indeholder også vandcirkulationspumper, der sørger for bevægelse i vandet. Bevægelsen i vandet sikrer, at gødningen er ligeligt fordelt i vandet, ydermere forbygger det også mod algevækst. Alle smart gardens kommer med et effektivt indbygget LED vækstlys. Et vækstlys giver dine planter alt det lys, de har brug for, hvilket gør din plante dyrkning helt uafhængig af solen og årstiderne. Du kan altså med en smart garden få friske urter til din mad, selv i de mørkeste vintermåneder. Det er altså det, der er det fantastiske ved samspillet mellem automatiseret energieffektivt LED vækstlys og vandbaseret hydroponisk dyrkning.

 

Dyrk Diverse Planter i din Indendørs Have

Du kan dyrke næsten alle typer af spiselige planter i din smart garden. Man kan dyrke både tomater, agurker, krydderurter, nogle typer af frugt samt de fleste andre grøntsager. Vi har også hørt om nogle, der har formået at dyrke rodfrugter, som kartofler, hydroponisk. Dette er dog en af de sværeste planter at gro sådan, så vi kan kun anbefale dig at prøve det, hvis du allerede har meget hydroponisk erfaring, og tør risikere, at din høst fejler. Men grøntsager og krydderurter kan vi anbefale til hver en tid, det er nemlig det smart gardens er skabt til!
 


Vælg de Rigtige Frø til din Hydroponiske Køkkenhave

Her på siden har vi et stort udvalg af plantefrø, så det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan dyrke. Det er dog vigtigt, at du, hvis du vil dyrke mikrogrønt, køber økologiske frø, der er lavet specifikt til mikrogrønt. Ikke-økologiske frø er ganske udmærkede, hvis du vil dyrke fuldvoksne planter, men de kan indeholde sprøjtemidler, som gør dem uegnede til mikrogrønt produktion. Du kan finde vores udvalg af lækre frø på linket.

 

Brug Stiklinger i din Smart Garden

Men du behøver faktisk slet ikke at købe frø for at bringe liv til din plantekasse. Du kan nemlig tage skud, spirer og stiklinger fra haven og give dem et helt nyt liv i en indendørs have på dit køkkenbord. Det eneste du skal gøre er at indsætte din stikling mf. i køkkenhavens vækstmedie, og kort tid efter vil der være en ny frisk plante på vej. En smart garden er altså helt perfekt til dig, hvis du vil prøve at dyrke planter på en ny måde.

 

Find den Perfekte Smart Garden til dit Hjem

Vi har flere forskellige typer af smart gardens, men de er alle sammen lavet med virkelig lækkert design, så vi er helt sikre på, at du kan finde en, der kan passe i din indretning. Der findes nemlig både sorte, hvide, træfarvede, runde, firkantede smart gardens, plus nogle der er ekstra små. Der findes altså en smart garden, der er perfekt for dig!