forside køkken belysning

Hurtig LeveringHURTIG & BILLIG LEVERING
På alle ordrer over 1000,-

sikker betaling NEM OG SIKKER BETALING
Kortbetaling, MobilePay & ViaBill

Vækstlys udstilling og showroom SHOWROOM
Besøg os i Albertslund

RådgivningFAGLIG STÆRK SUPPORT
Ring eller skriv og lad os hjælpe

Udforsk vores artikler:

BLOG
Du har spørgsmålene. Vi har, forhåbentlig, nogle af svarene.

CASES
Her kan du se nogle af de opgaver, vi har hjulpet vores kunder med

Kunder hos SunFlux

BMW
Mærsk
DR
Designer Museum Danmark
Odense Zoo
Randers Regnskov
København Zoo
Geocenter
Calvin Klein
DIN tøjmand
PAW SKO
Apotek
Folkekirken
HTH
Marienlyst
Tystoften Fonden
TGI FRIDAYS
Notre Dame

Hos SunFlux er vi specialister i LED belysning

Hos SunFlux er vi specialister i LED belysning af højeste kvalitet. Vi udvikler selv vores produkter og varetager i samarbejde med vores udvalgte forhandlere og installatører salg, markedsføring og rådgivning til privat-, offentlige og erhvervskunder.

Vores hovedfokus er at udvikle og sælge markedets bedste kvalitets LED-lyskilder, LED båndindbygningsspotgrolysdesign lamper og armaturer. Alt sammen med høje farvegengivelser og bedste dæmpning.
Vores forretning bygger på en vision om, at det skal være muligt for alle at erstatte deres eksisterende lyskilder, pærer, armaturer og lamper med et fremtidssikret, energibesparende og miljøvenligt LED-produkt, uden at skulle gå på kompromis med hverken lyskvalitet eller lyskomfort.

SunFlux’ produkter er din garanti for dansk kvalitet. Alle vores pærer og lyskilder er designet i Danmark med egenudviklet optik, driver og køling. Derfor er kvaliteten højere, end mange andre LED-produkter på markedet. Vi har mere end 100.000 stk. lyskilder og armaturer på vores 750 m2 store centrallager i Albertslund. Herfra håndterer vi dagligt ordrerne, får dem pakket og sendt hurtigst muligt- altid i bæredygtig emballage.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Uanset, om det er første gang, du skal ud at købe belysning eller om du er i gang med at udskifte alle dine gamle pærer med LED, står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning.
Der findes mange muligheder indenfor LED lamper og belysning, og det kan være svært at vurdere, hvilke produkter, der passer bedst til ens specifikke behov mv. Det har vi fuld forståelse for, og derfor står vi klar med al den hjælp, du har brug for – når du har brug for det.


Vi kan blandt andet hjælpe dig med skabe overblik over udvalget af produkter, finde den rette LED lampe og pære, eller rådgive i forbindelse med større lysdesign. Vi giver også gerne gode råd vedr., hvad du skal have for øje, når du skal vælge LED lamper, samt hvordan du skal udføre din installation.