Vi håber, at du har haft en god sommer, og nu er klar til at tage hul på efteråret.

Hos Prolys ApS er der sket lidt ændringer hen over sommeren. www.prolys.dk, som har været vores handelsportal i 9 år, har ændret navn til www.sunflux.dk. I det daglige vil du ikke kunne mærke forskel - du vil fortsat have kontakt til de samme medarbejdere. Alle eksisterende kundeaftaler, som vedrører køb og salg er uændret.

Prolys ApS har altså blot ændret navn til SunFlux Aps - vores CVR.nr. DK33772017, er fortsat det samme.

Hos SunFlux er vi specialister i højkvalitets-LED-belysning. Vi udvikler selv vores produkter, og varetager i samarbejde med vores udvalgte forhandlere og installatører - salg, markedsføring og rådgivning til offentlige, erhvervs- og privatkunder.

Vores hovedfokus er at udvikle og sælge markedets bedste kvalitets LED-lyskilder og LED-armarturer med høje farvegengivelser og bedste dæmpning.

Vores forretning bygger på en vision om, at det skal være muligt for alle at erstatte deres eksisterende lyskilder/pærer/armaturer med et fremtidssikkert, energibesparende og miljøvenligt LED-produkt, uden at skulle gå på kompromis med hverken lyskvalitet eller lyskomfort.

Hos www.sunflux.dk har vi mere end 100.000 stk. lyskilder og armaturer på vores 1450 m2 store danske centrallager i Glostrup. Herfra håndterer vi dagligt ekspeditioner af danske såvel som internationale kunder.

Har du spørgsmål brug for råd og vejledning, - eller blot ønsker at bestille, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice:

Kundeservice:
Tlf.: 43 474 272
Man-fre kl. 08.00 – 16.00

 
     

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret at dine oplysninger behandles fortroligt.

Cards

 

Ehf _logo

Vi giver fabriksgaranti på alle vores SunFlux LED produkter. Kig efter garantimærket på emballagen og se hvilken garanti som er gældende, for lige netop dit LED produkt.

Garanti _235

 

Co 2_logo

 

POPULÆRE PRODUKTER

- GU10 LED dæmpbar
- GU10 LED pære

Vi uddeler jævnligt rabatkoder og spændende information omkring nye produkter. Bliv fan i dag!

Like -button -on -Facebook -image
 

GOOGLE

Google+Google