SunFlux - specialister i LED lamper og LED pærer 

Hos SunFlux er vi specialister i højkvalitets-LED-belysning. Vi udvikler selv vores produkter, og varetager i samarbejde med vores udvalgte forhandlere og installatører - salg, markedsføring og rådgivning til offentlige, erhvervs- og privatkunder.

Vores hovedfokus er at udvikle og sælge markedets bedste kvalitets LED-lyskilder og LED-armarturer med høje farvegengivelser og bedste dæmpning.

Vores forretning bygger på en vision om, at det skal være muligt for alle at erstatte deres eksisterende lyskilder/pærer/armaturer med et fremtidssikkert, energibesparende og miljøvenligt LED-produkt, uden at skulle gå på kompromis med hverken lyskvalitet eller lyskomfort.

Hos www.sunflux.dk har vi mere end 100.000 stk. lyskilder og armaturer på vores 1450 m2 store danske centrallager i Glostrup. Herfra håndterer vi dagligt ekspeditioner af danske såvel som internationale kunder.

Har du spørgsmål brug for råd og vejledning, - eller blot ønsker at bestille, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, eller besøg vores LED showroom i Glostrup:

Kundeservice:
Tlf.: 43 474 272
Man-fre kl. 08.00 – 16.00

 
     

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret at dine oplysninger behandles fortroligt.

Cards

 

Ehf _logo

Vi giver fabriksgaranti på alle vores SunFlux LED produkter. Kig efter garantimærket på emballagen og se hvilken garanti som er gældende, for lige netop dit LED produkt.

Garanti _235

 

Co 2_logo

 

POPULÆRE PRODUKTER

- GU10 LED dæmpbar
- GU10 LED pære

Vi uddeler jævnligt rabatkoder og spændende information omkring nye produkter. Bliv fan i dag!

Like -button -on -Facebook -image
 

GOOGLE

Google+Google