SunFlux - specialister i LED lamper og -pærer

Hos SunFlux er vi specialister i højkvalitets-LED-belysning. Vi udvikler selv vores produkter og varetager i samarbejde med vores udvalgte forhandlere og installatører salg, markedsføring og rådgivning til offentlige, erhvervs- og privatkunder.

Dansk design og udvikling

SunFlux produkter er din garanti for dansk kvalitet.
Alle vores pærer og lyskilder er designet i Danmark, med egenudviklet optik, driver og køling. Derfor er kvaliteten væsentlig bedere end mange andre LED produkter på markedet.  

Høje ambitioner for LED belysning

Vores hovedfokus er at udvikle og sælge markedets bedste kvalitets LED-lyskilder, LED lamper og LED-armaturer med høje farvegengivelser og bedste dæmpning.

Vores forretning bygger på en vision om, at det skal være muligt for alle at erstatte deres eksisterende lyskilder/pærer/armaturer/lamper med et fremtidssikkert, energibesparende og miljøvenligt LED-produkt – uden at skulle gå på kompromis med hverken lyskvalitet eller lyskomfort.

Hos www.sunflux.dk har vi mere end 100.000 stk. lyskilder og armaturer på vores 750 m2 store danske centrallager i Albertslund. Herfra håndterer vi dagligt ekspeditioner af danske såvel som internationale kunder.

Vælg LED lamper– vælg store besparelser

God belysning med færre omkostninger – lyder det tiltalende? Så har du god grund til at vælge LED belysning. Dette er nemlig, hvad du kan se frem til, når du vælger LED lamper og pærer frem for traditionelle halogen- og glødepærer.

LED er en energibesparende teknologi, og derfor er der store besparelse at hente på elforbruget. Den energibesparende egenskab sparer dig samtidig for at skulle skifte pærer i utide og utide – LED lamper og pærer holder i mange år uden udskiftning! Og da LED belysning tilmed nemt klarer både stød, slag og vibrationer, er fordelene ved denne belysningsform ikke til at tage fejl af.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Uanset om du for første gang skal ud og købe belysning, eller om du er i gang med at skifte til LED, står vi altid til rådighed. Der findes mange muligheder inden for LED lamper og -belysning, og derfor lægger vi vægt på at yde den rette hjælp til alle typer af kunder.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med skabe overblik over udvalget af produkter, finde den rette LED lampe og pære eller rådgive i forbindelse med større lysdesign. Vi giver også gerne gode råd til, hvad du skal have for øje, når du skal vælge LED lamper, samt hvordan du skal foretage din installation.

Har du spørgsmål, brug for råd og vejledning eller ønsker du blot at bestille, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice eller besøge vores LED showroom i Alberstlund.

Kundeservice:
Tlf.: 43 474 272

 

 

Mandag - fredag kl. 08.00 – 15.00

 

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret at dine oplysninger behandles fortroligt.

Cards

 Ehf _logo

webshop

Vi giver fabriksgaranti på alle vores SunFlux LED produkter. Kig efter garantimærket på emballagen og se hvilken garanti som er gældende, for lige netop dit LED produkt.

POPULÆRE

GU10 LED dæmpbar
GU10 LED pære
LED indbygningsspot
Plante vækst lys

 

Co 2_logo

 

Vi uddeler jævnligt rabatkoder og spændende information omkring nye produkter. Bliv fan i dag!

Like -button -on -Facebook -image