Udendørs væglamper

God belysning er ikke værd at gå på kompromis med. Det gælder såvel ude såvel som inde, da belysning begge steder tjener mange vigtige formål. Vi forhandler et bredt udvalg af LED belysning, og har du brug for LED væglamper til udendørs brug, kan vi tilbyde adskillige modeller i flot design.

Væglamper til udendørs brug

Her hos SunFlux er vi af den overbevisning at belysning er noget af det vigtigste i et hjem. Men dette gælder ikke kun indenfor husets fire vægge, det mener vi i hvert fald ikke. Hjemmet og behovet for lys strækker sig nemlig ud, og det er derfor vigtigt at overveje udendørs belysning til haven, og alt hvad dette kan bidrage til dit hjem.

Belysning er yderst vigtig, og tjener mange formål, men dette betyder ikke at det behøver at se industrielt og grimt ud. Din belysning kan nemlig sagtens se kønt ud, samtidig med at det tjener et formål. Hos SunFlux finder du her udendørs væglamper i mange forskellige modeller, men de kommer alle sammen i et yderst flot design.

Med en SunFlux udendørs væglampe behøves der ikke at gå på kompromis med byggekvalitet, for at opnå et smukt design. Det er en lægger lampe, som er yderst modstandsdygtig overfor det hårde danske vejr. For at sikre os at væglamperne kan holde, og skabe glæde, i mange år frem, er de alle udstyret med GU-10 spots. Det betyder at hvis du skulle være så uheldig, at din væglampe går i stykker, kan du nemt udskifte den med en anden SunFlux GU-10 pære.

Hvis du gerne vil have din mørke have oplyst, af noget lækkert designet, og energieffektivt LED-belysning, men ikke er fan af væglamper, har vi også mange andre typer udendørs belysning. Du kan for eksempelvis vælge at bruge en pullert til at oplyse have eller indkørsel. Eller en lyskæde for at skabe lidt festlig stemning. Se hele det store udvalg af havebelysning.

En have lampe til væggen er dog et rigtig godt valg, hvis du ikke har et sted hvor der kan stå en lampe, eller hvis du bare gerne vil have en ren og minimalistisk stil. De udendørs væglamper fås i flere forskellige design og i to forskellige farver. Der er båd enkelt og dobbelt-lys modeller. Forskellen med disse to model typer, er om lampen kun lyser i toppen eller bunden, eller om den lyser i toppen og bunden samtidig.

De fleste af væglamperne kommer inklusiv en eller to GU-10 spots, afhængigt af modellen. Alle spotsne er med en farvetemperatur på 2700K, hvilket giver et varmt og hyggeligt lys. Hvis du heller vil have en anden lysstyrke eller farvetemperatur, kan du købe andre spots separeret, og selv udskifte dem. Det kan også være at vi kan hjælpe dig med at finde en løsning, hvis du kontakter os.

Kunne du godt tænke dig en væglampe, men har ingen have? Det er faktisk slet ikke et problem, vores væglamper er multifunktionelle og fungere perfekt både til inden og udendørsbrug. Lamperne er nemlig IP44 klassificerede, og derudover er de meget prisvenlige! Husk på at du får både lampe og pære!

Kontakt

Vi forhandler et bredt udvalg af LED belysning og tilbehør hertil. Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp til valg af have væglampe? Så står vi klar med gode råd og yderligere vejledning, kontakt os endelig!