Standerlampe - klasssisk designet Gulvlampe af miljøvenlige materialer

Den klassiske standerlampe skaber stemning og et behageligt læselys ved sofaen eller som arbejdsbelysning ved skrivebordet, lampen er designet af Flemming Agger.

Navn (A-Z)
Capelo Gul metal gulvlampe hvidt lampestel E14 fatning
03360
 
Kr 995,00 / stk inkl. moms
Kr 796,00 ekskl. moms
Capelo metal standerlampe med Gul skærm og sort lampestel Capelo metal standerlampe med Gul skærm og sort lampestel
03387
 
Kr 995,00 / stk inkl. moms
Kr 796,00 ekskl. moms
Capelo standerlampe H1250 A3 Hvid skærm, sort stel Capelo standerlampe H1250 A3 Hvid skærm, sort stel
03416
 
Kr 995,00 / stk inkl. moms
Kr 796,00 ekskl. moms
Hvid gulvlampe af genbrugmetal m. Hvid skærm Hvid gulvlampe af genbrugmetal m. Hvid skærm
03357
 
Kr 995,00 / stk inkl. moms
Kr 796,00 ekskl. moms
hvid gulvlampe af genbrugsmetal m. resin skærm hvid gulvlampe af genbrugsmetal m. resin skærm
03385
 
Kr 995,00 / stk inkl. moms
Kr 796,00 ekskl. moms
hvid gulvlampe af genbrugsmetal med 50´er grøn skærm
03359
 
Kr 995,00 / stk inkl. moms
Kr 796,00 ekskl. moms
Hvid gulvlampe af genbrugsmetal med rosa skærm
03361
 
Kr 995,00 / stk inkl. moms
Kr 796,00 ekskl. moms
Sort gulvlampe af genbrugsmetal m. 50´er grøn skærm Sort gulvlampe af genbrugsmetal m. 50´er grøn skærm
03386
 
Kr 995,00 / stk inkl. moms
Kr 796,00 ekskl. moms
Sort gulvlampe af genbrugsmetal m. resin skærm Sort gulvlampe af genbrugsmetal m. resin skærm
03356
 
Kr 995,00 / stk inkl. moms
Kr 796,00 ekskl. moms
Sort gulvlampe af genbrugsmetal m. sort skærm Sort gulvlampe af genbrugsmetal m. sort skærm
03358
 
Kr 995,00 / stk inkl. moms
Kr 796,00 ekskl. moms
Sort gulvlampe af genbrugsmetal med rosa lampeskærm Sort gulvlampe af genbrugsmetal med rosa lampeskærm
03388
 
Kr 995,00 / stk inkl. moms
Kr 796,00 ekskl. moms
Viser 1 til 11 af 11

Vi vil gerne præsentere dig for vores omfattende udvalg af standerlamper, der er designet til at opfylde alle dine belysningsbehov. Med vores unikke samling af standerlamper kan du give dit hjem eller arbejdsområde den perfekte balance mellem stil og funktionalitet.

Vores standerlamper er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at holde i mange år fremover. Vi har et bredt udvalg af lamper i forskellige stilarter og farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din personlige smag og indretning.

Hvis du er på udkig efter en klassisk gulvlampe, der er både elegant og funktionel, vil vores sortiment af standerlamper være det perfekte valg. Med en LED pærer er disse lamper både energieffektive og har en lang levetid, hvilket gør dem til en god investering for dig og miljøet.

Uanset hvilken type standerlampe du vælger, kan du være sikker på, at du får en høj kvalitets lampe, der er designet til at opfylde dine belysningsbehov og samtidig tilføje et strejf af stil til dit hjem eller arbejdsområde.

 

Standerlampe i klassisk design

En designer gulvlampe kan både være en praktisk genstand, give et godt lys og være et dekorativt element i et værelse. En gulvlampe er også en fleksibel måde at lave om på indretningen, og kan både være en praktisk måde at får et læselys ved sofaen eller skrivebordet og samtidig kunne skabe en hyggelig atmosfære i rummet.

Med capelo får du en klassisk standerlampe i et tidløst design som både er dekorativ ved sofaen eller skrivebordet, og giver et blændfrit lys til både læsning og hygge.

 

Hvilken gulvlampe skal jeg vælge?

Med de mange farve kombinationer som capelo lamperne fås med, kan standerlampen tilpasse til lige dit ønske, smag og lampens placering.

Er der andre lamper i rummet?

Engulvlampe er kendetegnet ved at give et begrænset og dæmpet lys, det er derfor værd at overveje hvilken andre lamper og lyskilder du skal have med i indretningen af rummet. Ved et stort rum, som fx stuen, vil du ikke kunne regne med at en enkel lampe kan lyse rummet op, her vil du med fordel kunne bruge nogle kraftigere lyskilder med stor lysspredning. Du vil med fordel kunne indrette med nogle pendler og evt. nogle dæmpbare LED indbygningsspots i loftet. Er det derimod et mindre værelse, fx. soveværelset eller et arbejdsværelse, kan du med fordel kunne kombiner standerlampen med en capelo bordlampe, lampen kan også fungere som en uplight.

Hvad skal standerlampen bruges til?

Når det kommer til standerlampens funktioner, kan den opdeles i to hovedkategorier - enten for hygge og stemning eller som læselampe og arbejdslys. En capelo gulvlampe klare begge funktioner, den kan ved valg af den rigtige lyskilde både give et godt læselys på skrivebordet, så kan den også skabe en god stemningsbelysning.

 

Miljøvenligt lampe design

Capelo standerlampen er et eksempel på bæredygtigt design, da miljøet og genbrug er centralt i produktets koncept fra start til slut. Som en af de få lampeproducenter i Danmark, har Capelo integreret genbrugsmetaller fra gamle maskiner og biler i produktionen af lamperne. Udover at bruge miljøvenligt materiale, har Capelo også tænkt på emballagen af lampen. Indpakningen er lavet af nedbrydelig plantefiber, og pakningen er af genbrugspapir, hvilket er med til at reducere mængden af miljøskadeligt plastik.

Udover at være miljøvenlig i selve produktionen, har Capelo også tænkt på lampens livscyklus. Når lampen ikke længere kan bruges, kan den genanvendes, da den primært består af genbrugsmaterialer.

Capelo står altså bag et bæredygtigt og funktionelt lampe-design, hvor miljøet og genbrug er i centrum. Lamperne kan bruges i både private hjem og offentlige rum og er med til at skabe en mere bæredygtig fremtid for os alle.

Kontakt

Kontakt Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp til valg af en gulvlampe? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!

Du kan også læse mere på vores blog om standerlamper i følgende artikel: Standerlamper | 10 klassiske lamper til gulvet du vil elske