Indbygningsspots køkken

Få et flot og lækkert lys i køkkenet, indbygningsspots fra SunFlux kan dæmpes så det passer til en hyggelig middag. Alle vores indbygningsspot er godkendt til montering direkte i isolering uden brug af safebox. Der er mulighed for tilvalg af pære eller vælg et indbygningspot med indbygget lyskilde.

Navn (A-Z)
Børstet aluminium indbygningsspot Børstet aluminium indbygningsspot
Børstet Aluminium indbygningsspot
 
Kr 79,95 inkl. moms
Kr 63,96 ekskl. moms
Indbygningsspot GU10 Kobber Indbygningsspot GU10 Kobber
Indbygningsspot GU10 Kobber
 
Kr 87,00 inkl. moms
Kr 69,60 ekskl. moms
Indbygningsspot Gu10 mat hvid, sløjfebar spot for isolering - SunFlux Indbygningsspot Gu10 mat hvid, sløjfebar spot for isolering - SunFlux
Hvid Indbygningsspot
 
Kr 79,95 inkl. moms
Kr 63,96 ekskl. moms
Indbygningsspot GU10 Messing/Bronze Indbygningsspot GU10 Messing/Bronze
Indbygningsspot GU10 Messing
 
Kr 87,00 inkl. moms
Kr 69,60 ekskl. moms
Indbygningsspot mat hvid m. GU10 4,3W 2700K  | 36° Indbygningsspot mat hvid m. GU10 4,3W 2700K  | 36°
03218
 
Kr 107,00 / stk inkl. moms
Kr 85,60 ekskl. moms
Mat Sort Indbygningsspot for GU10 til ude & inde - IP44 Mat Sort Indbygningsspot for GU10 til ude & inde - IP44
Sort Indbygningsspot
 
Kr 95,50 inkl. moms
Kr 76,40 ekskl. moms
Sort LED Møbelspot Dæmpbar 3Watt | 2700K | Ra95+ Sort LED Møbelspot Dæmpbar 3Watt | 2700K | Ra95+
03256
 
Kr 49,95 / stk inkl. moms
Kr 39,96 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7

Flot lys med indbygningsspots i køkkenet

Køkkenet er et oplagt sted at placere indbygningsspot, som med deres direkte belysning skaber den helt rette stemning. I vores udvalg kan du finde indbygningsspots i sort, hvid, stål, kobber og messing, hvilket giver dig mulighed for helt selv at give dit køkken det ønskede udtryk. 

I køkkenet er det ligesom i badeværelset vigtigt med rigelig belysning. Vi anbefaler derfor at vælge indbygningsspots med stor spredning, så lyset bliver fordelt på et større område. Ved arbejdsområderne omkring vasken og køkkenbordet er det en god ide at placere dine spots så langt ind over bordet som muligt, for at sikre at du ikke selv kommer til at skygge for lyset. Alternativt kan du vælge en kipbar spot, så du kan vinkle lyset derhen hvor du har brug for det. De fleste af SunFlux indbygningsspots er kipbare.

Det er dog ikke kun mængden af lys i køkkenet der er vigtigt, lyskvaliteten er nemlig også meget vigtig i køkkenet, især under madlavning. Lyskvaliteten af en pære, er dens evne til at genskabe farver korrekt. Hvis pærerne i dine køkken indbygningsspots har en Ra værdi der er højere end 90, betyder det at de har en meget god lyskvalitet. En god lyskvalitet vil få dit køkken og din mad til at fremstå pænere, mere naturligt og mere "korrekt". Mange "dårlige" lyskilder fra andre fabrikanter, har en Ra værdi på under 80. En Ra værdi under 80, er typisk skyld i at farvemætningen på ting med røde toner, vil blive værre, og det vil derfor se lidt "dødt" ud.

Hud, ansigter, træet på dit køkkenbord, kød, brød, tomater, æbler og mange andre madretter, vil altså se en smule "forkerte" ud, hvis du vælger at købe LED-pærer med en lav farvekvalitetsværdi(wiki). Heldigvis er alle GU10 pære til indbygningsspots fra SunFlux, produceret med en meget føj Ra-værdi på 90 eller derover. Hvis du vælger indbygningspots og pærer fra SunFlux, kan du altså vide dig tryg, når det kommer til lyskvaliteten i dit hjem!

Med indbygningsspots fra SunFlux behøver du ikke at bekymrer dig om, hvorvidt de er velegnede til at sidde i din loftstype. Alle vores indbygningsspot er nemlig godkendt til montering direkte i isolering, også uden brug af safebox. Langt de fleste af vores indbygningsspot er dæmpbare, så du kan tilpasse lyset til lige nøjagtig det du har behov for, hvilket er absolut ideelt til køkkenet.

Brug også LED strips i køkkenet

Hvis du trænger til ny belysning til dit køkken, men gerne vil prøve noget andet end indbygningspots, eller måske bare noget at supplere dine indbygningspots med, har vi også rigtigt mange andre belysnings muligheder på lager. For eksempel kan LED-lysbånd faktisk også være en virkelig god belysnings-løsning i køkkener. Man kan blandt andet sætte en lang LED-strip på under-siden af overskabene, på den måde kan de fungere som kraftig arbejdsbelysning over køkkenbordet. Montering af LED-strips vil altid se bedst ud, og holde længst, hvis LED'erne monteres i aluminiums skinner.

Men det er faktisk ikke kun LED-strips, der kan monteres under overskabet, for at give et fantastiske lys der oplyser hele køkkenbordet. Det er nemlig muligt at gøre det samme med møbel-indbygningspots. Det kan du læse mere om her. Møbelspots er kort fortalt det samme som indbygningsspots, men optimeret til møbel montering i stedet for lofter og vægge. I steder for at have en udskiftelig GU10 pære, har møbelspots indbyggende LED lyskilder, dette tillader os at bygge dem med en meget lav profil, på blot 16mm. Den lave profil betyder så at det er muligt at installere dem i et møbel, uden at de fylder særligt meget, eller optager plads inde i møblet eller hylderne.

Hvis du vil vide endnu mere om hvordan man vælger de rigtige indbygningspots, kan du læse videre i vores blog her. Ellers har vi også et stort udvalg af generel indendørs belysning. Alt sammen noget som selvfølgelig også kan hjælpe, til at gøre dit køkken et lyst og dejligt sted at opholde sig!

 

Stort udvalg af Indbygningsspots

Se hele vores store udvalg af LED spots til indbygning her, og bestil online hos SunFlux.dk i dag!