LED Lys- og diodeskinner

Her finder du vores udvalg af LED lys- og diodeskinner - Selvfølgelig i allerbedste kvalitet! LED lyslister og lysskinner er et godt valg til belysning i køkkenet. Brug det eksempelvis under overskabe og få det bedste og pæneste arbejdslys til bordpladen.

LED lyslister og LED skinner

På denne side finder du vores store udvalg af LED lyslister. Uanset, om du er på udkig efter lyslister til væg, loft, reoler, under et skab eller bag din fladskærm, så finder du mange smarte løsninger her på siden. I vores brede udvalg finder du også lyslister i forskellige længder og med forskellige antal watt, som kan fås med eller uden lysdæmpning og trådløs fjernbetjening, samt understøttelse for Philips HUE system. SunFlux LED lyslister kan serieforbindes i op til 10 meters længder.

Se også vores store udvalg af andre LED strips og LED bånd her.

Hvor skal jeg placere mine LED lyslister?

Med en SunFlux LED overskabsbelysning lysskinne er du garanteret en passende belysning på dit køkkenbord eller andre arbejdsoverflader. Den monteres direkte under hængeskabe eller lignende, hvormed den vil lyse direkte ned på den underliggende flade. Du kan med fordel tilkøbe en dæmpbar LED driver, som vil gøre dig i stand til at justere lyset så det passer til arbejdslys og hyggelys.

Fordele ved SunFlux underskabsbelysning

  • Det er sikrere, nemmere og sjovere at tilberede mad og arbejde i køkkenet, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen.
  • LED lysskinnen bruger op til 90% mindre energi, og holder 35 gange længere end glødepærer.
  • Bordbelysningen kan dæmpes flydende med lysdæmper, så du nemt kan gøre belysningen i køkkenet blødere, når I spiser eller har gæster.
  • Du kan bruge en SunFlux radio fjernbetjening til at tænde/slukke og dæmpe alle forbundne lysskinner samtidig.
  • Kvalitetslyset fra disse SunFlux lyslister gengiver farverne på maden på sammen niveau som en glødepærer — slut med kedeligt og trist LED lys.

Lav din egne lyslister med LED lysbånd

Hvis du selv vil have indflydelse på hvordan hver enkelt element i din lysliste skal se ud med både farve og form, har du også mulighed for at lave den selv. Det er faktisk ret simpelt! Alt du skal bruge er en aluminiums profil skinne, en LED driver og selvfølgelig en LED strip. Du kan finde alle 3 elementer ved at klikke på dem. Vi anbefaler en 3000K LED strip til køkkenbordet for bedste arbejdslys.

Herefter er det så enkelt at du blot skal klistre LED båndet på din alu profil og tilslutte det til LED driveren.

Bliv kloger på LED strips, læs her: LED strips | Alt du bør vide om LED strips og bånd

Se her for vores udvalg af LED strips