LED panel - lyspanel

100% flimmerfrie LED lyspanel.

Et LED panel er et ganske tyndt lyspanel, der udsender et meget ensartet og naturligt lys. Lyspanelet har enormt mange anvendelsesmuligheder både i erhvervslokaler og i private hjem. LED panelerne er bl.a. ideelle, hvis du vil udskifte eksisterende lysstofarmaturer, og her vil udgiften til strøm kunne minimeres markant. Her ser du er bredt udvalg af LED lyspaneler, som kan købes online hos Sunflux!

Du kender sikkert de lysende loftplader, der ofte ses i kontorbygninger og butikker. Denne teknologi har været brugt i erhvervslokaler i flere år, men nu vinder de smarte paneler også indpas i private hjem. Lyspanelerne giver nemlig et rigtig behageligt lys, som er meget tæt på almindeligt dagslys, der kommer ind ad et vindue.

Hvad er et LED panel?

Et LED panel er et helt fladt lyspanel, som udsender et ensartet lys fra hele panelets flade. Lyspanelerne findes i flere forskellige mål og kan leveres som både firkantede og runde modeller.

LED lyspaneler kan bruges i nedhængte lofter, hvor de erstatter en almindelig loftplade. Denne form for montering er ofte brugt i kontormiljøer. Da det er de færreste private hjem, der har nedhængte lofter, findes panelerne også i varianter, der kan monteres direkte på loftet eller på væggen.

LED lyspaneler egner sig godt til dæmpning, og de kan derfor erstatte almindelig loftbelysning i f.eks. entréen, fordelingsgangen, køkkenet, over trappen og en masse andre steder i boligen.

Hvis du ønsker LED paneler, der kan sætte lidt kulør på rummet, findes der lyspaneler med mulighed for farveskift. Du kan bruge det almindelige hvide lys, når du skal bruge arbejdsbelysning, og du kan lave farveskift med de indbyggede røde, blå, grønne lysdioder, som kan blandes og kombineres til alverdens farver.

Kontakt

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!