Tystofte Foundation

Tystofte Foundation

Tystofte Foundation
vækstlys og grolys

Det er med megen stolthed og ydmyghed, at vi fortæller om det store samarbejde, som vi har haft med Tystoftefonden siden 2018, hvor de gik i gang med opførelsen af en ny administrationsbygning med både certificering, kontorlokaler, mødelokaler, kantine og arkiv.

Vores kontaktperson, adm. direktør. Gerhard, var blevet rådgivet af en belysningskonsulent, som henviste til SunFlux og vores produkter, bl.a. pga. vores høje farvegengivelse.

Som grundbelysning faldt valget på store pendler med høj Ra-værdi og minimal blænding suppleret med indirekte lys på vægge via 3-faset skinnespots monteret i roset.
High Bay LED Spandelampe3F LED Skinnespot3Fase SunFlux loftmodul fix point

Tystoftefonden grolys

I mødelokalerne blev flotte, simple linjer skabt med ”La Triangle”  over mødebordene.

Tystoftefonden kontor

Hos Tystoftefonden i Skælskør foretages der sortlisteoptagelse og certificering af frøsorter og sædekornskontroldyrkning. Dette sker ved dyrkning både i væksthuse samt på marker.

Belysningen i væksthusene fik en kraftig opgradering og opdatering, da Tystoftefonden sagde farvel til ældre metalhalogenlamper og i stedet fik installeret nyeste LED teknologi med SunLights flagskibslamper. Netop disse vækstlamper var det rette valg fordi, de udover at have en kapacitet på 840W LED fuldspektrum, kan dæmpes efter behov samtidigt med, at dagslys kan trænge igennem lamperne.

I de små vækstkamre er der opsat SunLight 110W Grolys Quantum Boards op.

Tystoftefonden grolys

Som noget ganske nyt har Tystoftefonden i 2020 overtaget den danske kerneplantesamling af kartofler. Det er enormt imponerende, at alle sorter – mere end 700 – kontrolleres og håndteres i Skælskør af Tystoftefonden.

Da kartofler også kræver vækstlys har SunFlux specieludviklet LED-boards til vertical farming, som er monteret på undersiden af hylderne på reolerne over kartoffelplanterne.

Tystoftefonden grolys

I alle maskinhaller er der monteret fuldspektrum hal-lamper, som også kan anvendes som vækstlys eller tilskudslys, når det store planter skal opbevares om vinteren.

Leave a Reply