Underlag 4indgange t. tryk DALI color

1.022,50 DKK

Varenr.: 08066

Helvar Digidim 444 mini inputmodul med 4 indgange. Inputmodulet gør det muligt at indbygge kundespecificerede afbrydere, sensorer, ure eller andre on/off kontrolenheder i et Helvar lysstyringssystem.

Description

Helvar DIGIDIM Dali 4-kanal input enhed

Helvar DIGIDIM Dali 4-kanal input enhed, også kendt som “444 Mini Input Unit”, er en del af Helvar’s produktfamilier: Imagine, DIGIDIM og RoomSet. Denne enhed giver mulighed for, at kundespecifikke kontakter, sensorer, tidsure eller andre tænd/sluk-styringsenheder kan integreres i et Helvar belysningsstyringssystem.

Enheden tilbyder omfattende programmeringsmuligheder via Designer og Toolbox Software. Den er designet til at passe ind i alle standard størrelse indkasseringer og rammeformater. Enheden har 4 spændingsfri indgange, der kan være momentane eller låsende. Derudover understøtter den touch-dæmpning med en momentan trykknap​1.

 

Mini Input Unit er en DALI-kompatibel grænseflade

Designet til at tilslutte kunde specifikke kontakter, sensorer, klokkeslæt eller andre on/off styreenheder i et DIGIDIM DALI lysstyrings system.
Mini Input Unit er en lille, prewired, indkapslet printkort og er egnet til montage i alle standard størrelse bagdåser sammen med en passende kontaktenhed.
EAN5710777080659

Additional information

Weight1 kg
Fire

Helvar