Hot gul chili peber Habanero Yellow

58,75 DKK

Varenr.: 28121

Denne brændende hot chili bruges traditionelt til at tilføje et hot pif til caribiske grill, salsaer, marinader og krydersovs på flaske, kan også tørres

Description

Habanero Yellow chili peber

Stærk ‘Habanero Yellow’ chili peber ( Capsicum chinense ) er en meget produktiv sort, der producerer dekorativ frugt, hvis krydret smag er uden sidestykke.

Den vokse som en buskede, cirka 75 cm høj plante. ‘Habanero Yellow’ chili peber udvikler mange frugter, der tager form af en rektangulær lanterne eller lidt mere langstrakte frugt, der er dækket af en gul hud. Huden er lysegul i den indledende fase og bliver gradvist mere intens, når frugten modner.

‘Habanero Yellow’ chili har en meget kraftig styrke på hele 325.000 på Scoville-skalaen (til sammenligning scorer den ret varme cayennepeber kun 50.000 på denne skala).

Den dekorative, pænt formede frugt udgør en eksotisk dekoration i haven og på altanen. Du kan tilføje dem til retter, friske eller tørrede. På grund af den super hotte krydrede smag anbefaler vi at dosere Habanero-peber meget sparsomt. Deres smag passer perfekt til kød, saucer, varme supper og gryderetter. Chili peber er en rig kilde til C-vitamin, B-vitaminer såvel som mikroelementer, især kalium, fosfor, jern og calcium.

‘Habanero Yellow’ chili peberfrø skal sås i såbakker i det tidlige forår. For at spire ordentligt kræver de unge planter en godt drænet, konstant fugtig jord og en høj temperatur på mindst 17 ° C.

De hærdede kimplanter kan ompottes til større potter og sættes på en solrig altan eller terrasse. Den kan også dyrkes med succes i uopvarmede drivhuse.

Den kan kun give et tilfredsstillende udbytte udenfor i varmere regioner.

Bemærk: Habanero peberfrø skal sås med handsker på. Selvom vi anbefaler, at du vasker dine hænder grundigt umiddelbart efter såningen.

Hver pakke indeholder højkvalitetsfrø af ‘Habanero Yellow’ chili peber.

Højde : 75 cm

Brug : krydderi

Sted : solrig, varm; godt drænet, konstant fugtig jord

Vægt (i gram) : 0,2 g

 

EAN5710777281216

Additional information

Weight0,02 kg
Fire

SunFlux