Minidrivhus QP77 m 8cm låg og underbakke

149,00 DKK

Varenr.: 28130

Dette minidrivhus er specielt designet til forspiring af frø, da det gennemsigtige låg skaber et varmt og fugtigt miljø, der er optimalt for frøspiring. Det hjælper også med at beskytte dine frø mod skadedyr og andre ydre påvirkninger.

Description

Skab de bedste vækstbetingelser for dine frø

Dette minidrivhus med underbakke og gennemsigtigt låg på 8cm er den perfekte løsning til forspiring af dine planter. Med denne såbakke og låg kan du skabe de optimale vækstbetingelser for dine frøspirer, mens de beskyttes mod vejrforhold, skadedyr og tør luft. Det kompakte design gør det nemt at placere den i dit vindue, reolen eller enhver plads i dit hjem, hvor du ønsker at forspire dine planter.

Minidrivhuset er lavet i Holland af en tyk og solid genbrugsplast, og behandler du den fornuftig, kan du forvente en holdbarhed på over 10 år. Produktet fra QuickPot er fortrukket af professionelle europæiske drivhusgartnerier, og kan vaskes i opvaskemaskinen. Bunden på denne såbakke er lavet med store huller, samt afstandsstykker under bakken, hvilket er med til at sikrer et godt vandafløb fra såjorden, og god iltforsyning til planterødderne.

Spar penge på forspiring af dine planter

Ved at forspire dine planter kan du spare penge ved at undgå at købe dyre planter fra planteskoler. Du kan også være sikker på, at dine planter bliver dyrket på en måde, der er bæredygtig og miljøvenlig.

 

Tekniske info:

– Type: QuickPot D 77 W – Danish
– Runde huller, størrelsen 38×40 mm og 48 mm dyb
– Ydre størrelse: 31 cm x 53 cm
– Antal huller: 7×11 huller, total 77 Stk.

 

EAN5710777281308

Additional information

Weight2 kg
Fire

QuickPot