5mm quick connector for 5mm COB w. 50cm wire

20,00 DKK

Item no.: 02159

Smart stik for samling eller strøm tilslutning af COB bånd på 5mm.

Description

QuickConnect for COB strips 5 mm

QuickConnect for COB Strips designet til at gøre tilslutningen af dine LED bånd nemmere og hurtigere. Med en pres-fit-stik teknologi og loddefri montage, kan du nemt forbinde dine COB LED-strips til en strømkilde uden at skulle bekymre dig om lodning eller andre besværlige forbindelser.

For det andet er QuickConnect for COB Strips designet til at give en sikker forbindelse mellem din LED-strimmel og strømkilden. Pres-fit-stikket giver en stærk forbindelse, og den medfølgende ledning giver en pålidelig måde at forbinde strimlen til en strømkilde på.

For det tredje er QuickConnect for COB Strips designet til at spare dig tid og besvær. Med en enkel tryk kan du lave en sikker forbindelse mellem din LED strip og strømkilden uden at skulle bekymre dig om lodning eller andre besværlige forbindelser. Dette sparer tid og besvær og gør det nemt at installere dine strips. Desuden giver det transparente stik en gennemsigtig forbindelse mellem din LED-strip og strømkilden. Dette gør at du ikke får et mørkt stykke i starten af installationen som kan ødelægge helheds indtrykket af din nye lysinstallation.

 

Bestil QuickConnect for COB Strips 5 mm i dag

Hvis du vil have nem og hurtig tilslutning af dine COB LED-strips til en strømkilde, skal du bestille QuickConnect for COB Strips 5 mm i dag. Glem besværet med lodning og komplekse forbindelser – QuickConnect for COB Strips 5 mm giver dig mulighed for at oprette sikre og holdbare forbindelser på ingen tid.

 

EAN5710777021591
Consumption (Watt)100
Base / Socketledning og stik
Tension24
Brede7
Length12
Height/Depth4
Density (IP)20
Lifetime warranty2

Additional information

Weight0,01 kg
Fire

SunFlux