Calvin Klein

Calvin Klein

Calvin Klein er et amerikansk modehus, der primært laver herretøj. Branded har eksisteret siden 1968, og her startede de med at lave jeans og "ungdomstøj". I dag sælger Calvin Klein alt fra parfume, ure, jakkesæt og underbukser. 

Til at vise sit tøj fem, er det nødvendigt med ordentlig belysning der ikke forvrænger farverne i tøjet. Hertil er LED belysning en god idé, da det ikke kun har en høj farvegengivelse, men også er energivenligt med dets lave forbrug. Med LED kan du nemt og hurtigt komme til at spare omkring 50% på din omkostninger til el! Derfor er der mange store virksomheder der vælger at gå over til LED. Udover den store besparelse får man også et bedre lys, og et mere dynamisk lys. Læs mere om de opgaver SunFlux har lavet for virksomheder her.

Hos SunFlux fik vi til opgave at indrette Calvin Kleins hovedkontor i Danmark. Efter at papirøens lagerhaller ikke længere blev brugt til at opbevare papir, fik Calvin Klein dansk hovedkontor i en af lagerhallerne. Hertil skulle byggeriet renoveres, og i den forbindelse fik SunFlux til opgave at indrette de nye lokaler. Samarbejdet gik mellem SunFlux og Frederik Brinck, som var product manager og bygningschef hos Calvin Klein da projektet blev udført. 

Lokalerne blev indrettet med skinner og tilhørende skinnespots i sort. De sorte skinner og spots stod i stor kontrast til de hvide vægge og lofte. Her blev skinnespotsne brugt til at fremhæve deres produkter, og belyse dem således at de blev udstillet med en høj farvegengivelse. Dermed blev den hvide og stilrene isens, som Calvin Klein har opbygget, vedligeholdt.

Calvin Klein kunne dog ikke bruger lagerhallerne på papirøen for evigt, så efter 6 år på papirøen, måtte det danske hovedkontor skifte lokaler. De nye lokaler blev på Daneskjolds samsøs allé, hvor de fik indtaget Kedelsmedien i København. Denne bygning er fra 1887, og blev opført til flåden til fermstilling af dampskibskedler. Bygningen var opført med ét stort indrustrirum, hvor produktionen kunne foregå. For at opretholde, og passe på bygningen, er der blevet hængt kontoretager op i de originale kraner som bygningen er udstyret med fra opbygningen. I netop disse kontorer er Calvin Klein flyttet ind, med flot belysning fra SunFlux. 

Som Calvin Klein flyttede lokaler, tog de deres belysning fra SunFlux med. De nye lokaler er dog ikke kun udstyret med den belysning de tog med sig. Fra de gamle lokaler havde Calvin Klein skinner med tilhørende skinnespots i sort. Hertil blev deres nye kontorer også udstyret med kontor armaturer og Capelo skrivebordslamper.

I kontor bygningen har Calvin Klein showrooms som bliver oplyst af 3 faset skinnespots fra SunFlux. Disse skinnespots har en farvegengivelse på Ra 95, hvilket gør at tøjet bliver fremvist som det er, fermfor at lyset forvrænger tøjets farver. Læs mere om farvegengivelse her.

Udover det danske hovedkontor, blev der også indrettet hovedkontorer i Sverige, Norge og Finland.

Den dag i dag (Aug. 2022), samarbejder SunFlux stadig med Calvin Klein.