Sort gulvlampe af genbrugsmetal m. sort skærm
Varenummer: 03358
.
Kr 995,00 / stk
Kr 796,00 ekskl. moms
Bestsellers in Standerlampe - klasssisk designet Gulvlampe af miljøvenlige materialer
 • Klassisk sort standerlampe

  Standerlampe fra capelo er et klassisk dansk design med et moderne udtryk og med et udvalg af hele 6 farver. Farverne er bløde pastel farver samt sort, hvid og halv transparent. Denne Sort capelo standerlampe med Sort jern skærm, er velegnet til de fleste rum, men gør sig særdeles godt til stuen som læselampe ved sofaen.

  Lampe designer 

  capelo standerlampe er designet af den anerkendte Arkitekt Flemming Agger, og lavet af miljøvenligt genbrugt jern og metal skrot.
   

  capelo - Flot standerlampe i farver

  Med en Sort capelo standerlampe skaber du lidt ekstra live i indretningen med den behagelige og af-dæmpet mat sorte stel.
  En capelo gulvlampen i farver er en billig måde at få lidt ekstra kulør, men fås naturligvis også fås i de mere klassiske, rolige farver som sort, hvid og halv transparent. Vær ikke bange for, at sætte lidt knald på farverne - det ser fantastisk flot ud med lidt farvede lamper ved sofaen i stuen. capelo gulvlampe passer rigtig godt ind i den nordiske stil, og lampe giver et super flot lys. Gulvlampen kommer med indbygget kontakt på toppen af stellet, og med en kipbar skærm som gør den velegnet til både hygge og læsning ved sofaen. Er også velegnet som uplight lampe.

  Denne standerlampe fra capelo bruger 1 x E14 Standardpære og passer til pærer på max. 40W.

  capelo standerlampe leveres uden pære. Du kan derfor selv vælge, hvilken pære du ønsker at kombinere din metal gulvlampe med. Og med en E14 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem. Overvej hvilken type lys du har brug for, om det skal være et ekstra varmt og hyggeligt 2100K lys, eller et lidt køligere 2700/3000K. overvej også om lyset skal kunne dæmpes og dermed både bruges som arbejdslys, når der skal gøres rent, og hygge belysning. 

  Produktdetaljer

  EAN: 5710777033587
  Type: Gulvlampe
  Form: Standerlampe
  Sokkel (fatning): E14
  Spænding (volt): 90-240 VAC
  Effekt (Watt): 40W max
  Armatur Farve: Sort / Sort
  Størrelse: D:190 mm x H:1350 mm x Fod D: 250mm
  Vægt: 3,85 Kg
  Installation: Ledning med EU stik
  Kabel: 3 Meter sort ledning
  Materiale skærm: Genbrugs jern
  IP: 20
  Mærkning: CE Godkendt
  Anbefalet lyskilde: E14 LED Kronepære eller reflektor pære

   

  Har du spørgsmål til capelogulvlampe ?

  Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med dit køb af capelo lampe, så kontakt os endelig! Du kan fange os via mail eller på telefon 43 474 272. Vi sidder klar til at hjælpe både før, under og efter købet.

 • EAN 5710777033587
  Forbrug (Watt) 40
  Spænding 230
  Tæthed (IP) 0