Zigbee 3.0 Hue Konvertibel styring 6A
Varenummer: 18037
.
Kr 397,00 / stk
Kr 317,60 ekskl. moms
 •  
Dette er en ZigBee smart LED controller, med den kan du nemt kontrollere dine sunflux lyskilder via din mobiltelfon. BEMÆRK: Smart HUB nødvendig


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Philips HUE
 • HUE LED strips kontroller

  BEMÆRK: Smart HUB nødvendig

  Nyhed - Trådeløs styring af LED RGBWC paneler og LED strips er nu blevet nemt.

  Med denne smarte 5 kanals ZigBee 3.0 kompatibel styreenhed, kan CTC/RGBW LED paneler og LED bånd både CTC/RGBW og almindelige led bånd styres med et tryk på mobiltelefon, iPad eller computer via Philips HUE eller eller anden app.

  Vores nok bedste type af interface til at juster og kontrollere RGB belysning på, er denne smart kontrollere. Den kan justere både CTC, altså farve temperaturen på døgnrytme lyskilder, og den kan også justere RGB og RGBW belysning, samt dimme lysstyrken på helt almindelige LED'er. Der er altså stort set ingen typer af LED-belysning, hvor det ikke ville være smart at have en ZigBee kontroller forbundet til dem.

  Vores smart kontroller fungere trådløst via ZigBee. ZigBee er en åben smartprotokol der tillader smart devices at kommunikere med hinanden, og til en hub forbundet til hjemmenetværket. Et ZigBee device som denne LED-kontroller, kan altså kun kommunikere med andre ZigBee smart devices, og ikke direkte til din telefon. Du har altså derfor brug for en smarthub, for at kunne kommunikere til kontroller, og styrer dine lamper.

  ZigBee 3.0 enheden understøtter alle LED strips, paneler og skinner fra SunFlux. 

  •  Alm. LED bånd, farvede LED bånd, og LED lyskilder i 12V / 24V (kontakt os for mere information)
  •  CTC(Døgnrytme) LED'er (eks. fra 2700K-6500K - WW-CW) i 12V / 24V
  •  RGB LED bånd i 12V / 24V
  •  RGBW LED bånd og RGBW LED paneler i 12V / 24V

  Smart hub til ZigBee 3.0 konvertibel styring 6A

  Der findes mange forskellige typer af smarthubs, men heldigvis understøtter vores ZigBee 3.0 styring langt de fleste forskellige "smart-økosystemer". Det er altså ikke noget stort problem at finde en hub du kan bruge til at integrer smart-styring af lys ind i dit hjem. Men det er vigtigt at den hub har, kan benytte ZigBee. Hvis du allerede har et Phillips Hue smart-system sat op derhjemme, er det meget nemt at sætte SunFlux LED'er op, for din Philips Hues smart Bridge hub kan nemlig på grund af ZigBee sagtens kommunikere med dette produkt. Du kan altså med Phillips hue og en ZigBee 3.0 kontroller, nemt kontroller dine smarte RGB-LED-lys fra SunFlux.

  Det er også en mulighed at benytte enten Ikea trådfri hub eller en Amazon Echo Hub. Dog skal Amazon Echo'en skal være fjerde generation eller nyere, da den ellers ikke er "ZigBee-enabled". Disse tre, er dog langt fra alle dine muligheder, der er nemlig er utal af smarthubs på markedet, blandt andet Aeotec Smart Home Hub. Kort fortalt er der altså rigtig mange forskellige ZigBee smart hubs, så hvis ikke du allerede har en, er de hverken svære at finde eller få fat på, men du bør kigge lidt på fordele og ulemper ved de forskellige brands' HUBs, så du er sikker på at du finder den der bedst passer til dine behov.

  Produktdetaljer

  Tekniske specifikationer

  Type: LED WiFi / ZigBee V3.0 lysdæmper 
  Form: Firkant 
  Funktion: Tænd/sluk/dæmpning
  Rækkevidde (m): 30m 
  Frekvens (MHz): 2,4 GHz 
  Spænding (volt): 12-24-48
  Strøm (mA): 6A
  Effekt (Watt): 144
  Armatur farve: Hvid plast
  Kabel: 0,2 - 0,75

  Andet info

  Dimensioner (mm): L:124, B:38, H:14 mm
  Arbejdstemperatur (ta): -10º - +40º
  Levetidsgaranti: 2 År
  IP: 20
  Mærkning:  CE Godkendt 
  Installation:  Overflade montage/skruer

  Kontakt os

  Er du i tvivl, eller har spørgsmål eller brug for hjælp, til at forstå hvordan, ZigBee, Hubs, RGBW og smart home fungere? Så står vores team af professionelle LED-belysningseksperter klar med gode råd og vejledning, så vi kan løse lige dit problem! kontakt os endelig!

 • EAN 5710777180373