Helvar 360° PIR sensor m/dagslys sensor DALI - 321 type
Varenummer: 08065
 
DKK 1.500,00 / STK
DKK 1.200,00 ekskl. moms
 •  
Multisensoren er en kompakt sensor, der kombinerer en fotocelle til konstant lysstyring og en passiv infrarød (PIR) tilstedeværelsesdetektor for at give energibesparende funktioner i et DALI-system.


Mere information

Bestsellers in Tilbehør Døgnrytme/CTC paneler
 • DigiDim 321 DALI PIR og Dagslys sensor

  Helvar 360° PIR sensor med dagslys sensor DALI er en del af produktfamilien Imagine. Den er designet til at blive monteret i loftet og er kompatibel med DALI-2 systemer. Dette er en PIR (Passive Infrared) bevægelsessensor, der kan detektere bevægelse inden for en vinkel på 116°. Den er designet til at blive monteret i en højde på 2,5 meter, og den kan detektere bevægelse inden for en diameter på 8 meter​1​.

   

  Sensor virkemåde

  Lyssensoren måler reflekteret lys fra overfladen direkte under den. Enheden bruger disse oplysninger til at opretholde et konstant lysniveau ved at justere lampeudgangene.

  PIR-sensoren gør det muligt for multisensoren at tænde lysene, når dens dækningsområde er besat og slukket, når det er ubesat.

  Sensorens indstillinger justeres vha. Helvar's Designer eller Toolbox-software.

  På grund af sin fremragende detekteringsydelse er Multisensoren især velegnet til applikationer, hvor små eller langsomme bevægelser finder sted i længere perioder, såsom kontorer eller klasseværelser.

  Da dens detekteringsfølsomhed er mindre afhængig af bevægelsesretningen end for de fleste PIR-sensorer, kræves færre enheder for pålideligt at dække et målområde.

  Enheden er designet til at være forsænket i et tomrum i loftet.

 • EAN 5710777080659
 • digidim_321_DATASHEET_EN.pdf 923.00 Kb