LED strip COB 3000K, CRI95, 18w/m, 24V, 10mm, IP20

79,95 DKK

Item no.: 02142

Højt ydende COB LED strips er velegnet til steder hvor man ikke skal kunne se de enkelte dioder i LED lysbåndet men ønsker en ekstra kraftigt belysning

Description

COB LED strips varm hvid 3000K 18Watt/m

Sælges i min. 100cm stykker pr. bestilling, eller maks 50 meter.

LED strips 10mm er velegnet til steder hvor man ikke skal kunne se de enkelte dioder i LED lysbåndet. Denne LED strip kommer med 384 stk. dioder pr. meter. Båndet har klippemærker for hver 1,5 cm (ved klippemærke), hvis man ønsker at afkorte eller forlænge båndet. Bag på båndet sidder der 3M dobbelt klæbende tape.

Vær opmærksom på at ved afklippet bånd er der ikke nogen returret jf. købeloven, da der er tale om et kundetilpasset produkt.

*) Dette LED bånd kan ikke bruges uden køling af en LED aluminiums profil, eller lig., eller dækker garantien ikke!

SuperFlex LED strips

LED SuperFlex Strips fra SunFlux er velegnet til indendørs brug hvor der er behov for en høj lysstyrke og et lys af høj kvalitet. Her får du en lang levetid, ensartede lysfarver med god farvegengivelse, CRI / RA på 95. 10mm båndet er meget lyskraftigt, med et helt ensartet lys fra de mange lysdioder, dertil er det yderst fleksible, hvilket gør dem nemme at tilpasse i de fleste installationer. Fx som primær belysning i stuen eller underskabsbelysning i køkkenet. Den gode farvegengivelse gør dem særdeles velegnet til belysning, hvor det er vigtigt at alle farver gengives præcist og naturligt, fx i køkkenet og som belysning på badeværelset.

Installation er enkel med det selvklæbende 3M tape på bagsiden, samt mulighed for afkortning pr. 4cm. Nye strømtilslutninger kan loddes eller monteres med en quick pressemuffe direkte på LED båndet. – Husk for at få en lang levetid, og en høj ydelse fra dit LED-bånd, bør man montere det på en metal overflade for at sikre maksimal køling og optimal levetid. Se SunFlux’s udvalg af Aluminiumsprofiler.

BEMÆRK: Til denne vare skal du bruge en 24V LED strømforsyning / driver.

EAN5710777021423
Consumption (Watt)18
Base / SocketWiring
Light colour (Kelvin)3000
Ra/CRI95
Luminous flux (Lumen)1450
Tension24
DimmableYes, you can
Radiation180
Energiklasse (A++)A++
Brede10
Length10000
Height/Depth3
Density (IP)20
Lifetime warranty2

Additional information

Weight0,1 kg
Fire

SunFlux