Plagron Cocos Brix 6x9L

149,95 DKK

Varenr.: 28093

Plagron Cocos Brix, dit foretrukne valg af kokosmuld, revolutionerer dyrkning med høj-kvalitets kokosfiber. Ideel til mikrogrønt, plantespiring, og som et naturligt jordforbedringsmiddel, garanterer dette kokosjord en stærkere vækst uden brug af kunstig gødning. Stabil pH-værdi understøtter sunde planter. Én blok udvider sig fra 7-9L ved tilsætning af vand, hvilket gør det til den perfekte, bæredygtige løsning for din have. Vores kokosmuld er fremstillet som et miljøvenligt biprodukt af kokosnøddeindustrien, hvilket gør det til et ansvarligt valg for den miljøbevidste gartner. Ved at vælge Cocos Brix bidrager du ikke kun til sundere planter, men også til en sundere planet ved at støtte bæredygtige landbrugspraksisser.

Description

Kokosmuld: Oplev det revolutionerende vækstmedium for et sundere og grønnere planter

Plagron Cocos muld er lavet af komprimerede kokosfibre, og kan bruges som både indendørs og udendørs vækstmedie. Cocos Brix er yderst velegnet til plantevækst for avlere, der foretrækker at bruge et rent og naturligt produkt.

Cocos Brix er blevet behandlet med calcium og bagefter skyllet med rent vand, hvilket har skabet et meget stabilt medie, som ikke indeholder nogen gødning.

Plagron Kokos pottemuld er 100% fri for patogener, ukrudt og andet forurening, der kan påvirke frøspiring, det er derfor yderst velegnet til microgreen. Plagron Cocos Brix har en meget høj vand adsorption evne, og holder godt på vandet, hvilket gør at det indeholder meget mere vand end normalt jord uden at det drukne rødderne. Resultatet er sund vækst og en stærk rodfæstning.

Cocos pottemuld er et sphagnumfrit muldprodukt, der er biologisk nedbrydeligt og lavet af bæredygtige råmaterialer. Cocos fibre produceres af affaldsprodukter efter kokosolie produktionen.

Det kan genanvendes og efter anvendelse er det egnet som jordforbedringsmiddel.

Du får det højeste udbytte ved at kombiner Cocos Brix med flydende A+B gødning fra Big Plant Science or Plagron.

Hvorfor vælge Plagron Cocos Brix

Ren og naturlig:
Plagron Kokosmuld er fremstillet af højt kvalitets kokofibre, hvilket også gør at det er så rent of naturligt da det er et naturligt vækstmedium.
Det er forstærket med Calcium, som er en af de vigtigste nærringstoffer for dine planter samt skyllet i rent blødt vand, som er med til at skabe et stabilt område for dine planter.

Optimale Vækstbetingelser:

Fri for patogener, ukrudt og forurening, der kan hæmme frøspiring, sikrer dette kokosmuld, at dine mikrogrønt trives. Dets ekstraordinære vandabsorptionsevne opretholder optimale fugtniveauer, fremmer sund vækst og stærke rodsystemer.

Det er bæredygtigt og miljøvenligt: 

De fordele der er ved at det er skabt som et miljø venligt alternativ til Spagnum er at det er bio nedbrydeligt, da det er fremstillet af bæredygtige råmaterialer, det er ofte et produkt der er tilbage efter produktionen af kokosolie, hvilket gør at alt fra kokosplanten bliver brugt og er miljøvenligt.
Hvilket gør dette produkt et perfekt alternativ til et mere miljøvenligt og sundt miljø for dine planter.

Anvendelse af Kokosmuld:

Cocos Brix er ved levering klar til brug, tilsæt kun vand før det fordeles i spirebakker or mikrogrønt bakker mf.
Dyp 1 stykke Cocos Brix ned i en spand, der indeholder 4,5 liter vand og BioPower part A+B, og pres regelmæssigt på blokken.
Efter ca. 20 – 30 minutter har du kokosmuld jord klar til brug.

Husk at tilsæt gødning hver gang du vander.

Tekniske egenskaber

 • Højkvalitets cocopeat
 • pH 6,1 – 7,4
 • EN13037 pH (H2O)
 • EC 0,09 – 0,14
 • E. C. (1: 1,5) [mS / cm]
 • Tørvægt ca. 650g.

Pakningen

 • Cocos Brix indeholder 6 stykker kokosfibre blokke

Fordelene ved Cocos Brix

 • Let at transportere og opbevare
 • Garanteret lav EF-værdi
 • RHP godkendt produkt
 • EU produkt
 • Udvasket for salt indhold
 • Korter og mere ensartet fiber – bedre for små planter og spirer.

 

Anvendelse:

 • Cocos Brix er ved levering klar til brug, tilsæt kun vand før det fordeles i spirebakker eller minigrønt såbakker mf.
 • Dyp 1 stykke Cocos Brix ned i en spand, der indeholder 4,5 liter vand og BioPower part A+B, pres regelmæssigt på blokken.
 • Efter ca. 20 – 30 minutter har du 9 liter cocos jord klar til brug.

Pro Tips: Kokosfiber kan genanvendes som kokosmuld i haven, hvilket gør det til et alsidigt og bæredygtigt valg for dine haveprojekter.

Link til leverandøren: Plagron

Hvis der skulle være en yderligere interesse så er i mere end velkommen til at følge vores guide til hvordan man bruger Kokosmuld her 

 

EAN5710777280936

Additional information

Weight4,9 kg
Fire

Plagron