Capelo standerlampe H1250 A3 Dragonfly sort base

995,00 DKK

Varenr.: 03356

Description

Klassisk sort standerlampe

Standerlampe fra capelo er et klassisk dansk design med et moderne udtryk og med et udvalg af hele 6 farver. Farverne er bløde pastel farver samt sort, hvid og halv transparent. Denne Variety capelo standerlampe med Dragonfly skærm, er velegnet til de fleste rum, men gør sig særdeles godt til stuen som læselampe ved sofaen.

Lampe designer

capelo standerlampe er designet af den anerkendte Arkitekt Flemming Agger, og lavet af miljøvenligt genbrugt jern og metal skrot.

capelo – Flot standerlampe i farver

Med en Variety capelo standerlampe skaber du lidt ekstra live i indretningen med den behagelige og af-dæmpet mat sorte stel.
En capelo gulvlampen i farver er en billig måde at få lidt ekstra kulør, men fås naturligvis også fås i de mere klassiske, rolige farver som sort, hvid og halv transparent. Vær ikke bange for, at sætte lidt knald på farverne – det ser fantastisk flot ud med lidt farvede lamper ved sofaen i stuen. capelo gulvlampe passer rigtig godt ind i den nordiske stil, og lampe giver et super flot lys. Gulvlampen kommer med indbygget kontakt på toppen af stellet, og med en kipbar skærm som gør den velegnet til både hygge og læsning ved sofaen. Er også velegnet som uplight lampe.
Denne standerlampe fra capelo bruger 1 x E14 Standardpære og passer til pærer på max. 40W.

capelo standerlampe leveres uden pære. Du kan derfor selv vælge, hvilken pære du ønsker at kombinere din metal gulvlampe med. Og med en E14 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem. Overvej hvilken type lys du har brug for, om det skal være et ekstra varmt og hyggeligt 2100K lys, eller et lidt køligere 2700/3000K. overvej også om lyset skal kunne dæmpes og dermed både bruges som arbejdslys, når der skal gøres rent, og hygge belysning.

Product details

EAN:5710777033563
Type:Gulvlampe
Shape:Standerlampe
Base (socket):E14
Voltage (volts):90-240 VAC
Power (Watt):40W max
Armatur Farve:Sort / Resin Dragonfly
Size:D:190 mm x H:1350 mm x Fod D: 250mm
Vægt:3,85 Kg
Installation:Ledning med EU stik
Cable:3 Meter sort ledning
Materiale skærm:Genbrugs jern
IP:20
Labelling:CE Approved
Anbefalet lyskilde:E14 LED Kronepære eller reflektor pære

 

Har du spørgsmål til capelo gulvlampe?

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med dit køb af capelo lampe, så kontakt os endelig! Du kan fange os via mail eller på telefon 43 474 272. Vi sidder klar til at hjælpe både før, under og efter købet.

 

EAN5710777033563
Consumption (Watt)40
Tension230
Density (IP)0

Additional information

Weight1 kg
Fire

capelo