Mason Pot seedling set, 1L m. holder & fab.

199,00 DKK

Varenr.: 28102

Med denne praktiske krukke kan du let dyrke delikate plantespirer direkte i dit køkken. Produktet kan nemt rengøres ved kogning.

Description

Spirekrukke til dyrkning af sunde spire

Drømmer du også om at dyrke plantespire? – Så er dette produkt lige noget for dig.

SpireGlas er en særdeles nem og æstetisk flot måde at dyrke sunde plantespirer i dit eget hjem. Der er mange måder at dyrke sunde og velsmagende plante spirer på, men et spireglas er nok en af de allerbedste. Fremgangsmåden ved dyrkning af spirer i spireglas er meget simpel. Som du kan se på sidste billede, skal frøene blot “sås”, og derefter passer krukken næsten sig selv. Det tager kun få dage fra du har sået dine frø, til at du kan høste helt fantastiske og friske plantespire.

Efter høsten er det vigtigt at krukken vaskes inden den tages i brug igen, for at sikre at der ikke bliver overført bakterier fra en dyrkning til en anden. Selve krukken kan nemt vaskes med vand og sæbe eller i opvaskemaskinen.

Låget og metal nettet kan koges for hurtig desinficering, men tåler også opvask.

Med spiredyrkning via spireglas slippe du helt for at skulle bruge et vækstmedie. Det er både godt fordi du slippe for at købe vækstmedier, men også fordi det betyder at dine spire er helt klar til spisning, uden du behøver at skylle jord af dem.

Metalnettet på låget sikre at der er frisk luft i krukken, hvilket reducere risikoen for mug væsentligt.

 

Pakken indeholder:

1 Stk. 1L Spireglas

1 Stk. Sort Neopren overtræk (For bønnespirer)

1 Stk. Rustfri net skrue låg

1 Stk.Hvid holder for glasset – kan justeres

 

Bemærk, underbakke medfølger IKKE…!

 

EAN5710777281025

 

Additional information

Weight1 kg
Fire

SunFlux