Plagron Cocos Brix 1 Stk. - kokosmuld
Varenummer: 28059
.
Kr 47,00 / stk
Kr 37,60 ekskl. moms
 •  
Plagron Cocos Brix vækstmedie for mikrogrønt dyrkning og plantespiring, ikke tilsat gødning og med stabil pH værdi som giver stærkere vækst. Pakken indeholder 1 stk. blok af 9L Cocos fiber (9L efter tilsætning af vand)


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Grolys & Tilbehør
 • Kokosmuld: Det bæredygtige og miljøvenlige valg til økologisk mikrogrønt

  Kokosmuld, også kendt som kokos coir eller kokosfibre, er et naturligt, bæredygtigt og miljøvenligt vækstmedium, der stammer fra det ydre lag af kokosnøddens skal. Når kokosnødder høstes og forarbejdes, fjernes det brune ydre lag, og fibrene herfra behandles og komprimeres i forskellige former som briketter, blokke eller løs kokosmuld.

  Kokosmuld er et populært alternativ til traditionelle vækstmedier som sphagnum tørvemos og havejord, takket være dets mange fordele. Det har en høj vandholdende kapacitet, en porøs og luftig struktur, samt fremragende dræningsegenskaber. Ydermere er det pH-neutralt og indeholder ikke skadedyr, sygdomme eller ukrudtsfrø.

  Plagron Cocos muld er velegnet til både indendørs og udendørs dyrkning. Cocos Brix er ideelt for avlere, der ønsker et rent og naturligt produkt. Det er behandlet med calcium og skyllet med rent vand, hvilket resulterer i et stabilt medium uden gødning og salte.

  Kokos pottemuld er 100% fri for patogener, ukrudt og andre forureninger, der kan påvirke frøspiring, hvilket gør det perfekt til økologisk mikrogrønt, hvor havejord eller såjord ikke kan anvendes (også for økologisk såjord) for at opnå ægte økologiske grøntsager.

  Kokosmuld har en imponerende evne til at absorbere og holde på vand, hvilket betyder, at det indeholder mere vand end almindelig jord uden at drukne rødderne. Dette fører til sund vækst og solid rodfæstning.

  Kokosmuld er et sphagnumfrit jordprodukt, der er biologisk nedbrydeligt og fremstillet af bæredygtige råmaterialer. Det produceres ved hjælp af affaldsprodukter fra kokosolieproduktionen.

   
  Det kan genanvendes og efter anvendelse er det egnet som jordforbedringsmiddel.
   
  Cocos Brix producerer det højeste udbytte i kombination med flydende A+B gødning fra BIG.
   
   
  Anvendelse:
  Cocos Brix er ved levering klar til brug, tilsæt kun vand før det fordeles i spirebakker eller minigrønt såbakker mf.
  Dyp 1 stykke Cocos Brix ned i en spand, der indeholder 4,5 liter vand og BioPower part A+B, og pres regelmæssigt på blokken.
  Efter ca. 20 – 30 minutter har du 7-9 liter cocos jord klar til brug.
   
  Husk at tilsæt gødning hver gang du vander.
   
   
   
  Tekniske egenskaber
  • pH 6,1 – 7,4
  • EN13037 pH (H2O)
  • EC 0,09 – 0,14
  • E. C. (1: 1,5) [mS / cm]
   
  Pakningen
  • Cocos Brix indeholder 1 stykke kokosfibre blok
   
   
  Tips
  • Kokos fiber kan efter brug, genanvendes som jordforbedringsmiddel.

   

  Link til leverandøren: Plagron

 • EAN 5710777280592