Indbygningsspots til indbygning direkte i isolering

Når indbygningsspot skal monteres direkte i isoleringen er det vigtigt, at de omkringliggende konstruktioner ikke er modtagelige overfor unødig skade. Ved montering af spots i loft eller skrå vægge, er det derfor vigtigt at man eks. vælger en spot type, som kan monteres direkte i isoleringen.

 

F-Hat/F-mærket

Om et indbygningsspot er beregnet til montering direkte i isolering er afhængig af produktionsmetoden. Hvis spottet ikke er beregnet til at blive monteret i isolering, vil det ikke være F- mærket. F-mærkningen gives kun til armaturer, der overholder fabrikantens anvisninger ift. isolering og varmeudvikling i selve armaturet. F-mærket indikerer, at en spot må monteres i lofter af brændbare materialer, som f.eks. trælofter.

Det er meget vigtigt, at samlingerne er udført korrekt og i kapslinger, der er egnet hertil. Det er vigtigt fordi, at korrekt udførsel med øje forsamlinger mv, forhindrer udviklingen af brand ved høj varmeudvikling. Samlinger må ikke udføres med løse samlemuffer, men skal ske inde i de passende kapslinger eller lukkede forbindelsesrum. Det er også derfor, der skal være et lukket tilslutningsrum over spotarmaturet. På den måde kan ledningerne tilsluttes i en lukket "dåse" over spotten.

 

Alle SunFlux indbygningsspot er F-mærket og godkendt til montering direkte i isolering

Når du køber et indbygningsspot hos SunFlux kan du være sikker på, at alle sammen kan bruges til montering direkte i isoleringen. Så det er én bekymring mindre, når du skal ud og købe nye spots.

Se udvalget af SunFlux indbygningsspots til isolering

SunFlux indbygningsspots kommer i forskellige størrelser og dybder. Under hvert enkelt spot kan du se alle specifikationerne og nemt finde frem til lige netop det indbygningsspot du skal bruge.

SunFlux lever op til alle gældende krav samtidig med, at du får en god kvalitets downlight-spot med et flot og enkelt design. Vores indbygningsspots anbefales ofte af elektrikerne, da de er nemme og hurtige at montere.

Se fx vores udvalget af dæmpbare hvide indbygningsspots HER.