BMW

BMW kort fortalt

Bayerische Motoren Werke AG, eller som vi siger i hverdagen, BMW, er et tysk motorfirma der har eksisteret siden 1922. BMW blev grundlagt ved at to tyske motor firmaer fusionerede, og dermed blev til det vi i dag kender som BMW. Selvom BMW nok er mest kendt for deres ikoniske design i deres biler, så startede producenten med at lave motorcykler i 1923. Herefter kom bilproduktionen i 1928, under licens af det britiske selskab Austin. 

Den dag i dag, har BMW fået vokseværk, og er et af verdens mest genkendte bilproducenter. I 2010 producerede producenten 1.481.253 biler. Herunder er der ikke kun produceret biler med det ikoniske BMW logo på fronten, da BMW fungere som ejer og moderselskab til MINI, Rolls-Royce, Land Rover og Alpina. Udover de mange biler, producerede BMW også 112.271 motorcykler i 2010.

Med de store produktionsnumre, kommer også et stort antal af showrooms og forhandlere. BMW sælger biler og motorcykler i hele verden, og til at fermvise deres unikke designs, kræves den helt rigtige belysning.  

SunFlux opgave hos BMW

I Lyngby finder man også et BMW værksted og forhandler. Forhandleren er en del af Jan Nygaards kæde af forhandlere og værksteder. I Lyngby fik SunFlux til opgave at udskifte den forældede belysning som der var i værkstedet. Her blev 180 stk. lysstofrør af 150 cm, og 58W stykket, udskiftet til 28W SunFlux LED-rør. De nye LED rør gav værkstedet 25% mere lux, hvilket er godt til at fremhæve detaljer når man arbejder med motorer og detalje værk. 

Værkstedet nedsatte deres forbrug fra 10440W til 5040W. De fik altså mere end halveret deres forbrug, på bare at skifte til LED.

Reduceringen i forbrug gav værkstedet en årlig besparelse på 95.105 kr. Dette resulterede også i at værkstedet nedsatte deres CO² forbrug med en besparelse på 27.800 kg CO².

Resultatet af overgangen til LED, fik BMW Jan Nygaard til også at få skiftet deres 3 faset spots i skinner, samt GU10 og MR16 lyskilder. Dette blev skiftet til LED lys fra SunFlux. 

 

Det kan altså betale sig at investere i LED belysning, hvis du ikke allerede har gjort det. Er du i tvivl om hvordan du skal starte din omskiftning, så tøv ej med at kontakte os. Vi sidder klar til vejledning alle hverdage. Læs mere om hvordan du kontakter os her