HTH Køkkener

HTH køkkener

HTH køkkener A/S er en dansk køkkenproducent., som har levet siden 1966. HTH blev grundlagt af de to håndværker brødre, Hans Henning og Tonny Haahr, heraf navnet HTH. De to brødre havde tidligere arbejdet for andre køkkenproducenter, dog var de ikke imponeret, så de valgte at starte deres egen virksomhed, på bagrund af deres filosofi om at "det må kunne gøres bedre". 

I dag (2022) er virksomheden blevet en del stører, og nu er der ca. 1200 ansatte i HTH, og de opererer i 4 lande. Selvom virksomheden er udviddet til også at være international, holdes der stadig fast i det danske ved virksomheden. HTH producere selv deres køkkener på én af deres tre fabrikker i enten Ølgod, Farsø eller Bjerringbro. På de tre fabrikker bliver der årligt produceret 75.000 køkkener, som gør HTH til ét af nordens største køkkenproducenter.

Med 120 butikker, med tilhørende showrooms, er det vigtigt at have en god belysning, således at man kan fremvide hvordan kunder evt. kunne bygge deres køkken, og hvordan kunder kan integrere LED belysning i deres køkken.

SunFlux opgave hos HTH

Hos SunFlux fik vi til opgave at udskifte belysningen hos HTH's afdeling i Glostrup, som består af både butik og lager. Butikken i Glostrup er den største HTH butik i landet, og den eneste der både sælger til private og erhverv. På daværende tidspunkt, var butikkerne i Næstved, Lyngby, Hillerød og København under samme afdeling, og derfor er der også skiftet belysning der. 

Det store salg lå i at butikkerne havde lysstofrør til deres primære belysning, hvilket ikke er så godt når man sælger køkkener. Lysstofrør giver generelt et meget flat lys, og har dermed en lav farvegengivelse. Af den grund får man ikke de organiske farver så meget at se. Organiske farver kan være hud, mad og træ, hvilket befinder sig meget i et køkken. Derfor skulle lysstofrørene skiftes til en belysning med meget højere farvegengivelse. 

Butikken blev moderniseret over en længere periode på 5 år, da det var 5 butikker der skulle have skiftet belysning. 

I butikkerne blev der som nævnt skiftet lysstofrør ud med LED paneler, men der blev også skiftet GU10 pærer og MR16 pærer. Alt blev skiftet til LED. 

Udover at butikkerne fik bedre lys til fremvisning af deres køkkener, fik de også en reducering i deres elregning, da LED har et meget mindre forbrug (målt i Watt) end lysstofrør, kultrådspærer og spare pærer. Med det reducerede forbrug, kommer der også et reduceret forbrug af CO². 

Alt i alt, var der kun fordele ved at skifte til LED lys. 

 

Det kan altså betale sig at investere i LED belysning, hvis du ikke allerede har gjort det. Er du i tvivl om hvordan du skal starte din omskiftning, så tøv ej med at kontakte os. Vi sidder klar til vejledning alle hverdage. Læs mere om hvordan du kontakter os her