SMART Bluetooth jordmåler m. APP

449,00 kr.

Varenr.: 28028

Plant Care jord sensor, er et system, der overvåger dine planter via Bluetooth-forbindelse og din mobiltelefon. Du vil i realtime kunne overvåge lyset, temperaturen, jordens fugtighed, samt mængden af tilgængelige næringsstoffer i plantejorden. Det giver dine planter de optimale vækst betingelser.

Beskrivelse

Smart Bluetooth fugtighedsmåler til planter

Dør dine planter også for dig?

Med en Plant Care smart trådløs sensor, kan du overvåge og sikrere de optimale forhold for dine planter.

Plant Care måleren overvåge om dine planter og blomster har det optimale sollys, fugt, temperatur og gødningsniveauer, plantemåleren kan bruges både indendørs og udendørs. Du kan parre den med din smartphone for at give dig en dybere indsigt i dine planters omgivelser og deres vækstbetingelser. Plant Care er vandtæt og har et batteri, der holder op til 365 dage.

Sensoren gemmer de daglige vækstdata time for time på din iOS- eller Android telefon. Appen kommer med en database med over 5000 planter og blomsters optimale vækst forhold. Enheden gemmer de daglige målinger internt indtil du synkroniserer med din mobiltelefon.

Plant Care 4-i-1 jordmåleren har en indbygget en række professionel sensor, som kan måle lysintensitet på op til 100.000 Lux, og en intensitetsnøjagtighed på ned til 100 Lux, samt en temperaturnøjagtigheden på ned til 0,5 ℃.

 

BEMÆRK! – Hvis du har problemer med at download APP’en fra Google Play, kan den også findes under vores dokumenter her på siden.

 

Størrelse: 12 x 2.5 x 1.25 cm

Bruger 1 Stk. CR2032 Batteri (Inkluderet)

 

EAN5710777280288
Spænding3
Brede25
Længde132
Tæthed (IP)65
Levetidsgaranti2

Yderligere information

Vægt0,1 kg
Brand

SunFlux

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.