Kirsebærtomater -Venus -Lycopersicon esculentum Mi

54,88 kr.

Varenr.: 28120

En kompakt voksende, busket sort, frembringer velsmagende, kirsebærstørrelse, lyse appelsinfrugter. Kræver ingen sideskydning. Til dyrkning under glas, i potte eller udendørs

Beskrivelse

Orange cherrytomater – Dværgvækst

Tjekkisk dværg sort. Planterne bliver ca. 15-30 cm høje, er sygdomsresistente, velegnet til dyrkning på altaner, på terrasser, udendørs eller i vindueskarmen. Tomatplanten er en meget smuk busket dværgtype sort, som er udviklet af Thompson & Morgan. Tomatplanten giver et imponerende udbytte af små, runde, søde, orange cherrytomater på 15 til 20 gram. Perfekt til potter og kurve.

Latinsk navn: SOLANUM LYCOPERSICUM.

 

Såning og vækst:

Forspiring: Januar til Marts

Drivhusdyrkning: Så fra Februar til Marts

Udendørs dyrkning: Så fra Marts til April

Udplant i jord Maj til juni, bør afstanden være ca. 50x40cm mellem planterne

Frugten er klar til at blive høstet fra Juli til Oktober.

 

Så frø på overfladen af en god, veldrænende og fugtig såningsblanding og dæk med et fint drys kompost eller vermiculit, alternativ kan du bruge kokosfiber som vækstmedie.

Placer såbakkerne i et rum en konstant temperatur på omkring 15-20C indtil efter spiring, hvilket tager 7-14 dage. Når frøplanter får 2 ægte blade, ompottes de til individuelle potter på min 7,5 cm med potterkompost og vokser videre ved en minimumstemperatur på 15C.

Når tomatplanterne er i god størrelse, omplantes de stører potter eller beholdere. Når al risiko for frost er overstået, akklimatiseres de gradvist til udendørs forhold over 7 – 10 dage, før potterne placeres udendørs i en beskyttet position i fuld sol, eller i drivhuset.

 

Hver pakke indeholder 0,2 g frø

Ca. 80 Stk. (+/-20%)

 

EAN5710777281209

Yderligere information

Vægt0,02 kg
Brand

SunFlux