Casambi

Casambi el-artikler til smart lysstying af belysning med Bluetooth. Med Casambi kan din belysning styres direkte fra din smartphone, eller via Casambi el-artikler, som ses i denne kategori.

Casambi – Trådløs lysstyring via Bluetooth

Casambi er en trådløs standard for at styre og programmere belysning ved hjælp af en telefon eller anden elektronisk enhed. Casambi produkter laver et trådløst mesh-netværk over bluetooth og derfor er der heller ikke brug for en gateway. Når netværket er sat op kan lyset styres via telefon, tablet, smart ure, kiptryk, Casambi trådløse kontakter eller eksisterende afbrydere.

Med Casambi kan man dæmpe lyset, oprette scener, lave tidsstyrede funktioner, styre lyset via solopgang og -nedgang, Justere farvetemperaturen(Kelvin), RGBW farver, tænde/slukke via smartphone/tablet via Bluetooth 4.0.

Man kan styre hver enkelte armaturer og lampe via en APP og lave simple og komplekse scenarier for lyset. Casambi understøtter en lang række standarder: Bluetooth 4.0, iOS og Android enheder, DALI, EnOcean, iBeacon.

Man kan styrer både LED light bulbs and LED strips med Casambi systemer, og lave døgnrytme styring med det indbygget program.

CASAMBI APP

Den nemmeste måde at styre lyset på er med Casambi app’en. Den er enkel og nem at bruge for førstegangsbrugeren, og med blot ét tryk er man allerede i gang med at styre lyset. Produkterne fra Casambi bruger Bluetooth Low Energy til at skabe en direkte forbindelse mellem mobil/tablet og lyskilde.

Lær mere om Casambi

Læs også vores artikel: Casambi: A Flexible, User-friendly and Scalable Lighting Solution