Bordlamper | 10 klassiske lamper til bordet du vil elske

Bordlamper til alle formål

Den klassiske bordlampe fås i et hav af varianter. Her har vi samlet 10 af slagsen, der både har et godt lys og et flot design. Bordlampen kan komme til sin ret i alle rum og til alle formål, og med sine mange forskellige farvekombinationer kan du skabe det helt rette udtryk for dit hjem.

 

Til soveværelset - Flotte sengebordslamper

En klassisk sort bordlampe gør sig perfekt som sengebordslampe, hvor du får et blændfrit lys fra metalskærmen på capelo designer lampen, som kan drejes til lige din favorit læse indstilling uden at forstyrre den anden i sengen. Capelo bordlampen har en tænd, sluk knap på selve lampen, så du ikke skal lede efter en knap på ledningen. Med sin funktionalitet og design er en capelo bordlampe et must have som natbordslampe i soveværelset.

 

Skab stemning med flotte bordlamper

Når du skal vælger en bordlampe, bør du gå efter lige netop den lampe, der giver værdi for dig. Bordlamper bruges typisk til at skabe ekstra lys på steder i boligen, hvor det ikke giver mening at anvende spotlamper eller loftlamper. Det kan være på det lille bord ved siden af din sofa eller læselampen på dit sengebord. Uanset hvor du placerer den, er den helt sikkert et smukt interiør som er med til at skabe hjemmets fulendte udtryk. Med en resin lampeskærm og en varm lyskilde kan du skabe hyggeligste stemning og atmosfære med lampens gyldne og varme lys.

 

Godt arbejdslyst med skrivebordslamper

Intet skrivebord er fuldendt uden en god skrivebordslampe i et pænt design. En flot Capelo lampe kan til enhver tid konkurrere mod de fleste designer bordlamper, såsom ph bordlampen eller den klassiske Louis Poulsen bordlampe. Capelo helt sorte udgave med sort stel og sort skærm er et godt bud på en smuk lampe med tidsløst design til det moderne hjem.

 

Legende farverige kombinationer - Perfekt til børneværelset eller kreative rum

Lampeserien fra Capelo kommer i mange farver, hvor du har mulighed for at vælge stellet i enten sort eller hvid, og lampeskærmen i én af de 6 forskellige farver; sort, hvid, gul, lyserød, blågrøn, eller ’dragonfly’. Således taget bordlampen sig godt ud på børneværelset, i klasseværelset eller andre kreative og glade rum. Bordlamperne er alle udstyret med en filtplade under foden, så den ikke ridser overfladen hvorpå den står. På den måde kan den også tages med ned på gulvet, hvor kreativiteten får lov at udfolde sig i form af tegninger eller andet sjov, helt uden bekymringer for ridser på gulvet.

 

En bordlampe skabt til at pynte hjemmet i mange år med god samvittighed

Lampeserien er skabt i samarbejde med den anerkendte Le Klint designer og arkitekt Flemming Agger. Derfor får du et helt unikt design, hvor der er kræset for detaljerne, men også funktionaliteten og holdbarheden. Lampeskærmen er lavet i jern, således den er meget modstandsdygtig og kan holde i tilnærmelsesvis evigheder. Endvidere er den anvendte jern faktisk genbrugsjern, og der tages i det hele taget højde for bæredygtighed i hele processen fra produktion til den lander hos dig. Derfor kan du nyde ekseptionel dansk design med Capelo bordlampen i mange år med god samvittighed for miljøet og klimaet.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til lampeserien fra Capelo, er du altid velkommen til at kontakte os - Vi står klar med professionel rådgivning!

 

Sort bordlampe på sort bord med LED lys

  

capelo metal bordlampe med sort stel og rød metal skærm