Bordlamper | 10 klassiske lamper til bordet du vil elske

Bordlamper til alle formål

Bordlampen er en klassisk lampe, der findes i et væld af varianter. Vi har samlet 10 af de bedste bordlamper, der kombinerer et flot design med godt lys. Bordlampen kan bruges i alle rum og til alle formål, og med dens forskellige farvekombinationer kan du skabe den helt rette stemning i dit hjem. En bordlampe er en praktisk og alsidig løsning, der kan bruges til at belyse arbejdsområder, skabe hyggebelysning i stuen eller give et blødt lys på natbordet. Uanset hvad dit behov er, vil du kunne finde en bordlampe i vores udvalg, der passer til dine ønsker og behov. Med flere forskellige farver at vælge imellem kan du skabe en stemning, der passer til din personlige stil og indretning.

 

Til soveværelset - Flotte sengebordslamper

En klassisk sort bordlampe gør sig perfekt som sengebordslampe, hvor du får et blændfrit lys fra metalskærmen på capelo designer lampen, som kan drejes til lige din favorit læse indstilling uden at forstyrre den anden i sengen. Capelo bordlampen har en tænd, sluk knap på selve lampen, så du ikke skal lede efter en knap på ledningen. Med sin funktionalitet og design er en capelo bordlampe et must have som natbordslampe i soveværelset.

 

Skab stemning med flotte bordlamper

Når du skal vælger en bordlampe, bør du gå efter lige netop den lampe, der giver værdi for dig. Bordlamper bruges typisk til at skabe ekstra lys på steder i boligen, hvor det ikke giver mening at anvende spotlamper eller loftlamper. Det kan være på det lille bord ved siden af din sofa eller læselampen på dit sengebord. Uanset hvor du placerer den, er den helt sikkert et smukt interiør som er med til at skabe hjemmets fulendte udtryk. Med en resin lampeskærm og en varm lyskilde kan du skabe hyggeligste stemning og atmosfære med lampens gyldne og varme lys.

 

Godt arbejdslys med skrivebordslamper

Intet skrivebord er fuldendt uden en god skrivebordslampe i et pænt design. En god skrivebordslampe er nødvendig for at skabe det rette arbejdslys og en god arbejdsplads. Uanset om du læser, skriver eller arbejder ved computeren, er det vigtigt med en god belysning, der ikke er for blændende eller for dæmpet. En god skrivebordslampe skal både være funktionel og flot at se på.

En flot skrivebordslampe kan også være en attraktiv tilføjelse til din indretning. Capelo lampen er et godt eksempel på en skrivebordslampe med et pænt og tidløst design. Lampens helt sorte udgave med sort stel og sort skærm passer godt til det moderne hjem og vil være en elegant tilføjelse til ethvert skrivebord.

Der er også andre kendte designer bordlamper, såsom PH bordlampen og Louis Poulsen bordlampe, som er populære valg til at skabe det rette arbejdslys på et skrivebord. Uanset om du vælger en klassisk eller moderne lampe, er det vigtigt at tage højde for både funktionalitet og design, når du vælger en skrivebordslampe til dit hjem eller kontor.

 

Legende farverige kombinationer - Perfekt til børneværelset eller kreative rum

Lampeserien fra Capelo kommer i mange farver, hvor du har mulighed for at vælge stellet i enten sort eller hvid, og lampeskærmen i én af de 6 forskellige farver; sort, hvid, gul, lyserød, blågrøn, eller ’dragonfly’. Således taget bordlampen sig godt ud på børneværelset, i klasseværelset eller andre kreative og glade rum. Bordlamperne er alle udstyret med en filtplade under foden, så den ikke ridser overfladen hvorpå den står. På den måde kan den også tages med ned på gulvet, hvor kreativiteten får lov at udfolde sig i form af tegninger eller andet sjov, helt uden bekymringer for ridser på gulvet.

 

En bordlampe skabt til at pynte hjemmet i mange år med god samvittighed

Lampeserien er skabt i samarbejde med den anerkendte Le Klint designer og arkitekt Flemming Agger. Derfor får du et helt unikt design, hvor der er kræset for detaljerne, men også funktionaliteten og holdbarheden. Lampeskærmen er lavet i jern, således den er meget modstandsdygtig og kan holde i tilnærmelsesvis evigheder. Endvidere er den anvendte jern faktisk genbrugsjern, og der tages i det hele taget højde for bæredygtighed i hele processen fra produktion til den lander hos dig. Derfor kan du nyde ekseptionel dansk design med Capelo bordlampen i mange år med god samvittighed for miljøet og klimaet.

 

Capelo er alt hvad du vil have den er

Med en bordlampe fra capelo serien, får man utroligt mange muligheder når det kommer til indretning og belysning. Lampen er udført i lækkert metal, der giver en særlig tilfredsstillelse når man rører ved det. Man kan tydeligt mærke at lampen er bygget i høj kvalitet. Det flotte og holdbare metal er dog ikke kun til pynt, da det er lavet af højkvalitets genbrugt jern. 

Bordlampens flotte design er tidsløst og minimalistisk. Designet gør at lampen passer ind i alle rum, og i alle situationer. Derudover kommer bordlampen i mange forskellige farvekombinationer, som gør at den passer endnu bedre ind i din stil. Her kan du vælge mellem de flotte pastel farver, eller den specielle "Dragon Fly" som både giver lampeskærmen et flot mønster, men også en lækker tekstur. 

Udover at du selv kan sammensætte hvilke farver du vil have i netop din lampe, så kan du også selv vælge hvilken belysning du ønsker. Capelo bordlampen er nemlig udstyret med en standard E14 sokkel, som gør at du har utallige muligheder for belysning. Du kan altså selv vælge om du vil have koldt lys, varmt lys eller endda farvet lys. 

Capelo kan altså være alt det du ønsker den er. 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til lampeserien fra Capelo, er du altid velkommen til at kontakte os - Vi står klar med professionel rådgivning!

 

Klassiske Bordlamper

En klassisk bordlampe er en type af belysning, som er designet til at stå på et bord eller en skrivebordsoverflade og give både funktionelt og dekorativt lys. Klassiske bordlamper kan have forskellige designs og funktioner, såsom justerbare højder og skærme, og nogle kan have forskellige lysstyrker eller farvetemperaturer. Justerbar lysfarve er en fordel, da det muliggør både hyggelig og klart hvid belysning, afhængigt af behovet.

Eksempler på klassiske bordlampe designs inkluderer bankerlamper, justerbare læselamper, skrivebordslamper og dekorative lamper. Farverne på klassiske bordlamper varierer også, men ofte ser man farver som sort, hvid, messing, sølv eller bronze.

Klassiske bordlamper har praktiske anvendelser som lyskilde til at læse, studere eller arbejde ved et skrivebord eller bord. De kan også bruges som dekorative lamper til at tilføje stemning og belysning til et rum, eller som sengebordslampe.

Optimal lampehøjde afhænger af brugen og placeringen af lampen. Generelt bør en klassisk bordlampe have en højde, så lyset rammer arbejdsområdet uden at blænde brugeren. En god tommelfingerregel er at placere lampen på en højde, hvor lampeskærmens bund er i øjenhøjde, når man sidder ved bordet eller skrivebordet.

Sort bordlampe på sort bord med LED lys

  

capelo metal bordlampe med sort stel og rød metal skærm