Capelo bordlampe H420 A1 Grøn RAL 6027 sort base

695,00 kr.

Varenr.: 03382

Flot retro metal bordlampe i sortmalet stel og antik grøn metal skærm

Beskrivelse

Capelo https://www.sunflux.dk/da/bordlampe-capelo/capelo-sort-bordlampe-af-genbrugsmetal-m-sort-skaermSort bordlampe med 50´er antik grøn skærm er en smuk og unik bordlampe, der tilføjer et retro touch til ethvert rum. Den er fremstillet af genbrugsmetal og har en flot sort finish, der giver den et industrielt look. Skærmen er inspireret af 50’erne og er farvet i en smuk grøn farve, der skaber en hyggelig og varm atmosfære i rummet.

Med Capelo Sort bordlampe med en grøn metal skærm får du ikke blot en smuk og stilfuld lampe, men også en funktionel en af slagsen. Lampen er udstyret med en justerbar skærm, så du kan rette lyset præcist, hvor du ønsker det. Derudover kan den anvende en pære på op til 40 watt, så du får masser af lys til at læse eller arbejde. Vi anbefaler en 3-5Watt LED lyskilde som mest miljøvenlige valg

Capelo Sort bordlampe af med den grøn skærm er ikke blot en almindelig bordlampe – den er også et unikt dansk designstykke. Den flotte grønne skærm er inspireret af 50’erne, og kombineret med det industrielle look fra det genbrugte metal, skaber lampen et unikt og stilfuldt udtryk. Den passer perfekt ind i et moderne hjem, der værdsætter kvalitet og unikke designelementer.

Capelo bordlampen er mere end bare en smuk og unik bordlampe – den er også bæredygtig. Lampen er fremstillet af genbrugsmetal, hvilket betyder, at den er godt for miljøet. Derudover har den en lang levetid, så du kan nyde dens skønhed og funktionalitet i mange år fremover.

Klassisk bordlampe Sort

Bordlamper fra capelo er et klassisk dansk design med et moderne udtryk og med et udvalg af hele 6 farver. Farverne er bløde pastel farver samt sort, hvid og halv transparent. Denne Sort capelo bordlampe med Antik Grøn skærm, er velegnet til de fleste rum, men gør sig særdeles godt til soveværelset som senge lampe og på skrivebordet som arbejds lampe.

Lampe designer

capelo Bordlampe er designet af den anerkendte Arkitekt Flemming Agger.

capelo – Flot bordlampe i farver

Med en Sort capelo bordlampe skaber du lidt ekstra live i indretningen med den behagelige og af-dæmpet mat sorte farve.
En capelo skrivebordslampen i farver er en billig måde at få lidt ekstra kulør, men fås naturligvis også fås i de mere klassiske, rolige farver som sort, hvid og halv transparent. Vær ikke bange for, at sætte lidt knald på farverne – det ser fantastisk flot ud med lidt farvede lamper på sengebordet i soveværelset, eller dit skrivebord og kontorbord.
Denne bordlampe fra capelo bruger 1 x E14 Standardpære og passer til pærer på max. 40W.

capelo bordlampe leveres uden pære. Du kan derfor selv vælge, hvilken pære du ønsker at kombinere din metal bordlampe med. Og med en E14 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem. Overvej hvilken type lys du har brug for, om det skal være et ekstra varmt og hyggeligt 2100K lys, eller et lidt køligere 2700/3000K. overvej også om lyset skal kunne dæmpes og dermed både bruges som arbejdslys, når der skal gøres rent, og hygge belysning.

Reclaimed og recycled metal

capelo lampen er lavet af miljøvenligt genbrugt jern skrot.

 

Produktdetaljer

Form:Bord Lampe
Sokkel (fatning):E14
Spænding (volt):90-240 VAC
Effekt (Watt):40W max
Armatur Farve:Sort / Grøn
Størrelse:H:420 mm x D:250 mm x Fod D: 160mm
Vægt:1750 g
Installation:Ledning med EU stik
Kabel:3 Meter sort ledning
Materiale skærm:Genbrugs jern
IP:20
Mærkning:CE Godkendt
Anbefalet lyskilde:E14 LED Kronepære eller reflektor pære

 

Har du spørgsmål til capelo bordlampen?

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med dit køb af en capelo lampe, så kontakt os endelig! Du kan fange os via mail eller på telefon 43 474 272. Vi sidder klar til at hjælpe både før, under og efter købet.

Læs mere om Klassiske bordlamper i vores artikel her

 

EAN5710777033822

Yderligere information

Vægt1 kg
Brand

capelo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.