Capelo Sort bordlampe af genbrugsmetal m. sort skærm
Varenummer: 03344
.
Kr 695,00 / stk
Kr 556,00 ekskl. moms
 •  
sort bordlampe, bordlampe sort, bordlampe sort skærm, le klint sort bordlampe


Mere information

Bestsellers in Capelo bordlamper
 • Capelo Sort Bordlampe m. Sort metal Skærm er en unik og stilfuld lampe, som er lavet af genbrugsmetal. Hver lampe er håndlavet og har derfor sit eget unikke udseende. Metaloverfladen på lampen giver en rustik og industrielt udseende, som passer perfekt til en moderne indretning. Den sorte skærm på lampen er justerbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstrålen og retningen af lyset. Med Capelo Sort Bordlampe kan du skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i dit rum.

  Capelo's sorte Bordlampe er udstyret med en 3 meter lang ledning, som giver dig frihed til at placere lampen, hvor du ønsker. Lampen har også en knapkontakt direkte på lampens stel, som er nem at betjene. Den sorte skærm er fremstillet af genbrugs jern, som giver en behagelig lysudstråling til dit rum. Lampen bruger en almindelig E14-fatning, som betyder, at du kan bruge forskellige typer af energibesparende LED lyskilder.

  Lampen er nem at installere og kræver kun et stik, så er den klar til brug. Med Capelo Sort Bordlampe kan du opgradere din indretning og samtidig spare penge og beskytte miljøet.

   

  Klassisk bordlampe mat sort

  Bordlampe fra capelo er et klassisk dansk design med et moderne udtryk og med et udvalg af hele 6 farver. Farverne er bløde pastel farver samt sort, hvid og halv transparent. Denne Sort capelo bordlampe med Sort skærm, er velegnet til de fleste rum, men gør sig særdeles godt til soveværelset some senge lampe og på skrivebordet som arbejds lampe.
   

  Lampe designer 

  capelo Bordlampe er designet af den anerkendte Arkitekt Flemming Agger.
   

  Reclaimed og recycled metal

  capelo lampen er lavet af miljøvenligt genbrugt jern skrot.
   

  Capelo - Flot bordlampe i farver

  Med en Sort capelo bordlampe skaber du lidt ekstra live i indretningen med den behagelige og af-dæmpet mat sorte farve.
  En capelo skrivebordslampen i farver er en billig måde at få lidt ekstra kulør, men fås naturligvis også fås i de mere klassiske, rolige farver som sort, hvid og halv transparent. Vær ikke bange for, at sætte lidt knald på farverne - det ser fantastisk flot ud med lidt farvede lamper på sengebordet i soveværelset, eller dit skrivebord og kontorbord.

  Denne bordlampe fra capelo bruger 1 x E14 Standardpære og passer til pærer på max. 40W.

  capelo bordlampe leveres uden pære. Du kan derfor selv vælge, hvilken pære du ønsker at kombinere din metal bordlampe med. Og med en E14 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem. Overvej hvilken type lys du har brug for, om det skal være et ekstra varmt og hyggeligt 2100K lys, eller et lidt køligere 2700/3000K. overvej også om lyset skal kunne dæmpes og dermed både bruges som arbejdslys, når der skal gøres rent, og hygge belysning. 

  Produktdetaljer

  Form: Bord Lampe
  Sokkel (fatning): E14
  Spænding (volt): 90-240 VAC
  Effekt (Watt): 40W max
  Armatur Farve: Sort/hvid med smartbeslag
  Størrelse: D:200 mm x H:250 mm
  Vægt: 900g
  Installation: Ledning med EU stik
  Kabel: 3 Meter sort ledning
  Materiale skærm: Genbrugs jern
  IP: 20
  Mærkning: CE Godkendt
  Anbefalet lyskilde: E14 LED Kronepære eller reflektor pære

   

  Har du spørgsmål til capelo bordlampe?

  Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med dit køb af capelo lampe, så kontakt os endelig! Du kan fange os via mail eller på telefon 43 474 272. Vi sidder klar til at hjælpe både før, under og efter købet.

   

  Find andre bordlamper her

  Læs mere om Klassiske bordlamper i vores artikel her

 • EAN 5710777033440
  Forbrug (Watt) 40
  Spænding 230
  Tæthed (IP) 0