Microgreens Trays Stainless Steel, 22×32 cm

375,00 kr.

Varenr.: 28127

Holdbar spirebakke som er lavet af 304 rustfrit stål – kan også bruges til madlavning

Beskrivelse

Rustfrit Stål Spirebakke – Holdbar og alsidig

Spirebakke lavet af 304 rustfrit stål

Spirebakken er lavet af tykt, holdbart og fødevaregodkendt rustfrit stål, som har en spejlpoleret overflade.

Derudover er designet af hjørnerne på bakken rundet, så det føles blødt og glat at røre ved. Det er meget mere holdbart end almindelige spirebakker lavet af plastik, og har en næsten evige levetid!

Spirebakken er udstyret med 3mm huller, som er ideelle for medium til store frø. Hvis du vil bruge små frø, anbefaler vi at lægge dem på fugtigt papir eller i kokosfiber gromedie, for at forhindre, at de falder ud.

Det er super let at bruge, og frøene spirer relativt hurtigt med en høj spireprocent. De fleste frø vil spire i løbet af 3 til 5 dage, og bakken kan bruges hele året rundt. De friske spire er perfekt til at lave lækre salater, sandwich eller juices.

 

Alsidig og Multifunktionel

Denne rustfrit stål spirebakke er ikke kun begrænset til spiring af mikrogrønt. Den kan også bruges til at tø frostvarer op, som en tørringsbakke for chili eller endda til stegning og frugtvask. Dens stærke overflade og alsidighed gør det til et værdifuldt redskab i ethvert køkken.

 

Det bedste af alt er, at du kan dyrke friske spirer hjemme, som er rige på vitaminer, aminosyrer og mineraler. Det giver dig mulighed for at spise sundere og mere økologisk, og det er også en sjov og lærerig oplevelse for børn at lære at plante og pleje deres egne planter.

 

EAN5710777281278

Yderligere information

Vægt1 kg
Brand

SunFlux

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.