Teknisk Info om LED belysning

Fordele ved at skifte til SunFlux LED lyskilder

Vi ved hvor svært det er at tage springet og beslutte sig for at investere i LED lys. Det koster i første omgang mere end almindelige halogenpærer og glødepærer, men hvad er fordelene og kan det betale sig?

Der er rigtig mange fordele ved at vælge LED belysning. Udviklingen og kvaliteten af LED pærer er så langt fremme, at der faktisk ikke er nogen ulemper tilbage ved at vælge LED lys i forhold til en glødepære.

Dioderne i SunFlux LED pærer er i dag så veludviklede, at det er svært at se forskel på dem og de originale gløde-/halogenpærer.

Hvis det ikke er nok til at overbevise dig, så har vi her samlet 5 gode grunde til at vælge SunFlux LED lys:

 

Du sparer penge ved at nedsætte din elektricitetsregning, og bidrager til miljøet ved at bruge effektiv belysning, der ikke indeholder skadelige kemikalier. 

Med LED pærer fra SunFlux får du en pære der spare på energien, og dertil heller ikke indeholde skadelige stoffer som eksempelvis kviksølv. Den største grund til at LED giver en besparelse på din elregning, er at LED ikke udvikler nær så meget varme som f.eks. en halogen eller en glæde pære. Den store varmeudvikling hos de traditionelle pærer betyder at de skal bruge mere energi, til at lyse med det samme lys, netop fordi der ikke går så meget energi tabt i varmeudvikling. LED er altså meget mere effektiv når det kommer til omdannelse af elektricitet til lys.

 

LED belysning har en meget lang levetid. 

I modsætning til den traditionelle belysning, virker LED lys ved at det er en diode der lyser. Det vil sige at der ikke sidder en glødetråd, som der f.eks. gør i en glødepære. Dette betyder at men ikke behøver at opvarme et medie før det udsender lys, ligesom i en glødepære. Dette er ikke kun energibesparende, men også noget der forlænger levetiden af pæren. LED har normalt en levetid på 25.000-50.000 timer - mod glødepærens 500-2000 timer. Du skal altså udskifte din belysning meget mindre, hvilket også giver en besparelse på længere sigt.

 

SunFlux LED pærer er øjeblikkeligt tændt og øjeblikkeligt slukket. 

En fordel ved LED er at der ingen opvarmningsperiode er. Det betyder at så snart du tænder på kontakten, vil du få 100% af dit lys. Det samme gælder når du slukker på kontakten, så vil lyset ligeledes slukke med det samme. Derudover vil tænd og sluk ikke reducere LED pærens levetid.

 

SunFlux LED lyskilder giver et flot lys

Med LED lys fra SunFlux får man lige den farvetemperatur man ønsker, da pærer med alle farvetemperature kan leveres. Derudover har alle LED pærer fra SunFlux en høj Ra værdi, som betyder at de er naturtro i deres farvegengivelse. Dette betyder at du vil have mulighed for at se ting, som hvis du så dem i sollys. 

 

SunFlux LED lyskilder er det mest miljøvenlige alternativ til glødepærer og sparepærer, da de giver en minimal CO2 belastning.

LED belysning giver en markant mindre miljøbelastning end glødepærer og sparepærer, da de kræver meget mindre energi til at lyse. Dermed skal der ligeledes produceres mindre energi, hvilket giver mindre CO² udledning. Forskellen er faktisk så stor at LED udleder minimale mængder Co².

 

Derudover er SunFlux LED lyskilder er i flere Europæiske test for LED lyskilder blevet udnævnt til at være den bedste lyskilde, som tilbydes på det europæiske  marked indenfor belysning.

 

SunFlux LED pærer kombinere alle disse ting, hvilket gør dem til et af markedets bedste alternativer til den traditionelle belysning. 

Alle SunFlux lyskilder overholder de nyeste normer og standarder for LED belysning:

  • 3-step MacAdam ellipse (Ensartet lyskilder)
  • EU ERP (EU Ecodesign Directive)
  • Energy Star (R9>0)
  • EU direktiv No. 874/2012
  • EU direktiv No.244/2009
  • EU direktiv No.1194/2012
  • IEC Standarder+
  • Efterlever EU's LED kvalitetscharter anbefalinger (Som det eneste LED produkt på marked)
  • DS700 standard for belysning

Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige LED produkt?
Hos SunFlux ApS går vi meget op i kundeservice og vil derfor til hver en tid gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige LED pære eller LED belysning.
Du kan på vores kontaktside se hvornår og hvordan du kommer i kontakt med os. Ring til os indenfor vores åbningstider, eller skriv en mail til os døgnet rundt.